Ilkannelik Asu33 hamilelikte uçuş icin raporu 26. Haftadan itibaren istiyorlar. Bazı hava yolları 24. Hafta da isteyebiliyor. Düşük vb. Bazı sorunlarınız yoksa problem yaşamazsınız. Uzun sürecek uçuşlarda kalkıp yürümemizi öneririm.
ZehraEmreEge Laleet ben de bu pazar Almanya ya gideceğim iş seyahati için. Yarın doktoruma görünüp soracağım ama 2. Trimesterde sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla.
Laleet ZehraEmreEge evet ben de böyle biliyordum yine de bir danışmak istedim. Haftaya doktoruma da soracağım tabi
Birsen11 Ben uc kere ucak yolculugu yaptim hepsinde de doktordan yazi aldim bi problem yaşamadım sukurler olsun ama doktor kontrolunden gecip binmende fayda var icin rahat etsin gereksiz stres yapmamis olursun en azindan 🙂
Finduk23 Asu33 anadolu jet ti cnm. Ama havayolu sirketine gore arama yapan kisiler degismiyo ki. Ankara da
Sarayhelvasi [bilinmeyen] ya zaten o haftada olduğumuzu nasıl anlayacaklar? Ben kısmetse 28. Haftamda ağrıdan Ankara’ya uçakla seyahat edicem illa rapor mu almam lazım?