TeoMom m060918 Evet canım anestezi ile görüştük bugün kan veriyorsun o kadar zaten 38+2 ye gün verdi bana sen kaç haftalıktın
Der_0 TeoMom Maşallah ya benimde ilk günüm 8 aralıktı sonra 6 oldu 🥰 kazasız belasız kavuşun inşallah 38+? Kaç oluyor
m060918 TeoMom Buda beni epey streslendirir 😂😂 valla söylücem doktora erkene versin biraz paniğim zaten ben 😅🙈 bide önde gidiyor bebiş belki verir yakın tarihe
iremyigit Bnmv-1 bende 34+4üm yoruldum artık uzanırken kalkarken nefesim kesilcek gibi oluyo😂 bi an önce doğurmak istiyorummm
almilakusunannesi Bugün 37 olduk, yarın çatı muayenem var. Hastane çantamı kapattım. Artık minnak kızımın gelmesini bekliyorumm🥹
TeoMom Der_0 Amin canım inşallah 38+2 oluyor daha geçe bırakmayalım sancı filan olabilir dedi önümüzdeki hafta yapalım dedi
Der_0 TeoMom Aynı şekilde yapıyoruz bende 38+2 ve sancı olur diye riske atmak istemedik sağ salim kavuşuruz inşallah hepimiz 🙏🏻❤️
Der_0 TeoMom Aynı şekilde yapıyoruz bende 38+2 ve sancı olur diye riske atmak istemedik sağ salim kavuşuruz inşallah hepimiz 🙏🏻❤️
Ebruerdi59 Bnmv-1 bugün görüş günümüzdü 🌸 nts ye girdim gayet iyidi sonuçları doğuma 24günümüz kaldı çok heyecanlıyız. Hastane çantamızda hazır🥰🧿