Der_0 TeoMom Valla bende doktora en yakın hangisiyse dedim 😂😂yoruldum artık Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ❤️
2babiesmom 35+2 bize de 27 Aralık sezaryen tarihi verdi doktorumuz ama geç gibi geldi bana artık her saat zor geçiyor gözlerimi kapatıp açıp hayırlısıyla kucağıma almak istiyorum bebeğimi 😍 herkes için sağlıklı doğumlar dilerim
2babiesmom Bnmv-1 ah keşke ilk oğluşum erken doğdu sezaryenle acil aldılar o yüzden normal olmuyor dedi doktorumuz 😔 olsun sağlıkla gelsin de bebişlerimiz 🤍😍
alb-akg Biz 37+1 olduk. 2 gün önce nişan geldi. Dün muayeneye gittik çatı muayenesi olduk nst de az sancı çıktı ve 1 cm açıklık var dedi doktor sizce doğum ne zaman olur? İlk gebeliğim tecrübesizim biraz 🤭
Mina_yldz60 tontonhanim bende bugün gittim canim 34 haftalik olduk kilosuna doktorum az dedi benimde moralim bozuldu cok şükür baska dert keder olmasın ama insan okadar beslenmeye nasil az alabiliyo onu sorguluyo ister istemez 😏
m060918 TeoMom özele gidiyorsun dimi canım çarşamba günü bana da gün verecek anesteziyle görüş dedi bakalım ne zaman gün verecek
TeoMom m060918 Evet canım anestezi ile görüştük bugün kan veriyorsun o kadar zaten 38+2 ye gün verdi bana sen kaç haftalıktın
Ayse_Nuryusuf01 37+6 da ha bugün ha yarın gelicek diye beklemedeyiz bakalım yeri rahat galiba gelmeye niyeti yok bizim kızın bir yandan biran önce doğsun artık istiyorum bir yandan da onunla aynı bedeni paylastigimiz gunleri özleyeceğim bizde durumlar böyle