Tugbaak95 Merhaba kızlar doğum parası ne zaman yatıyor doğumdan önce bir kısmı yatar mı yoksa hepsi doğumdan sonra mı yatıyor ve en son ne kadar aldınız paylaşırsanız sevinirim 🙏🙂
Cnsasln Tugbaak95 sağ bebek doğurman gerekiyor tabi alman için o yüzden doğum yapman gerek yoksa yatmaz
smeyye_44 Tugbaak95 ocağın 2.haftası doğumum olacak sizce yeni asgari ücret üzerinden mi yatar doğum parası?
Eliftass Tugbaak95 ben yeni doğum yaptım 2 ay olmadı bile yani doğumdan 1 ay sonra iki aylık ücret 8 bin TL yattı diğer iki ay nasıl yatacak bilmiyorum ama iş yerim tek tek onaylayacak kalanı ay ay alacağım sanırım total de 16 bin oluyor
mavininhertonuu Doğum yaptıktan sonra 10 gün içinde ilk taksit bebek 2 buçuk aylıkken de ikinci taksit yatıyor diye biliyorum daha almadım alanlar 16 bin diyolar
Tugbaak95 Anladım benim doğumda Mart’ta bende yeni asgari ücret üzerinden alırım büyük ihtimal o zaman
mavininhertonuu Likayolcusu çok bir bilgim yok ama ikiz gebelikte 2 hafta önce doğum iznine çıkılıyor ya belki farkediyodur
Raziyee22 Benimde doğumum Mart’ta ve çalışıyorum 4 asgari ücret diye biliyorum tutarı ama şöyle bi sıkıntı var ücretli izin yani 4 ay bitince iş yerine gelip ücretsiz izin için imza atiliyormus daha sonraki ay toplu yatıyor dediler belki iş yeriyle alakalıdır
-esraaa- Kızlar yazdıklarınızı okudum. Atanıyorum hayırlısıyla. Sadece özelde mi çalışanlar bu primden yararlanıyor bileniniz var mı ? ☺️
Duygumut -esraaa- Merak etmeyin bu durum devlette daha güzel siz daha uzun ve daha cok alacaksınız hayırlısı olsun :)
Sena- Eliftass doğumdan sonra işyerine doğum belgesi verdiniz mi acaba bende yeni doğum yaptım şuan bişey demiyorlar
Duygumut mesela benim maaşım asgari ücretin 3 katı ise yinede asgari ücret üzerinden mi yatacak bilen var mı
Milosee Duygumut hayır ne kadar fazla maaş alıyorsanız önemli olan sigortanız sigortanız asgarînin üzerinde yatiyorsa daha fazla alıyorsunuz 16 bintl asgarî ücretli çalışanlar için 🌹