Duygu20 Ben varm canm bugüne kadar hep servergaziye gittim servergazide aksamlari ve hafta sonlari doktor olmuyomuş devlettede yapmak istemiyorum simdi evren ceylanda yapmak istiyorum yarin görüşmeye gidecegm kendisiyle
Tubaeyvzz Özel Ege Zeynep Ceren Çerçi kadın bir harika öyle ilgili ki doktorum değil arkadaşımmış gibi şiddetle tavsiye ederim bir çok doktora gittim özel sağlık hastanesindeki doktorlar da dahil ama şuan 20+5 im ilk günden bu yana hep onunlayım çünkü o bir harika denemeni tavsiye ederim
Nesli9415 Tubaeyvzz merhaba Zeynep Ceren hanım mi dogumunuzu yaptı acaba bende Zeynep hanıma gidiyorum bilgi almak istemiştim
Hazalll2 Bskogzhn ben de aldım Pierre cardin.belediye işhanın içinde hemen merdivenleri cıktıgınızda karşınıza gelen ilk dükkan😊
Bskogzhn Yld bende bir kac sefer gittim nergis hanıma sonra deva hanıma gectim siz memnun musunuz nergis hanımdan
Tubaeyvzz Yld Bskogzhn ben nergis hanıma gittim özel sağlıktaki doktor deneyimim oydu ama hiç memnun kalmadım o kadın işini severek yapımiyo bence deva hanıma gitmek istedim ama sıra çok oluyo şimdi şirin bi doktorum var özel egede ve onda kaldım
Yld Bskogzhn kraft fit model aldım kampanyadayken şu an fyat yüksek ama geçen gün ebebekte aynı araba indirimdeydi
Yld Bskogzhn memnunum en baştan beri ona gidiyorum 34 hafta olduk zaten az kaldı bundan sonra değiştirmem doktor başka kimseye gitmedim.