Boss01 doktor bana çocuğun olmaz dedi benim 8nyasinda bı kızım var oda normal yollarla oldu doğum sonrası korunma iğnesi vuruldum sonra da pko var dediler kaç doktora gittiysem doğum kontrol hapı kullan adet ol yada senin çocuğun olmaz dediler 6 yıl boyunca gitmedigim doktor kalmadı. Artık dedim ki tamam benim nasibimde tek çocuk varmış demekki ikici olamayack kabul ettim bunu vardır Allah’ın bı bildiği dedim umudum da yoktu artık inanki sadece c life kullandım adetim düzene girsin diye 3 ay düzenli kullandım sonra 1 ay ara verdim sonra 1 ay daha kullandım adetim düzene girdi daha sonra yine adet olmadım düzensizlik başladı sandım kan sonucumu bile öğrenmeye gitmedim amacım adet söktürücü almak o kadar umduum yok hamile olacağmdan doktora da gittim benim çocuğum olmuyor zaten hocam düzensizlik var bende adet sokturucu yazın dedim çocuğun varmı dedi var dedim hadi gözün aydın 2.geliyo dedi şok oldum eminmisiniz bı karışıklık vardır benim çocuğum olmuyo dedim hayır eminim sen hamilesin dedi şuan 12 haftalık hamileyim şükürler olsun dualarımda hep olmayanlar için rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Sende senin gibi bekleyenler de hayırlı haberler alirsinz insallah