kbrnrcglr Boss01 canım ben bunu doktoruma sordm kesinlikle koca karı ilaçlarını bu tür şeyleri önermedi kullanma belki daha kötü yapcak sağlığını bozacak dedi tıpa inanın size verdiğimiz ilaçlar ztn bunlarn köklerinden tohumlarndan yapılan şeyler dedi ben önermem hiç sağlığını bozma eşininde seninde
Hilalebrar Boss01 sorunun ne bilmiyorum ama ben c life diye bitkisel ballı bı karışım kullandım pko vardı bende 7yildir da çocuğum olmuyordu önce Allah tabiki sonra da o bitkisel karışım sayesinde adetim düzene girdi hamile kaldım. Instagram’dan bakıp arastirmani tavsiye ederim canim
Boss01 kbrnrcglr doktorlar önermiyor evet bilmiyorum çok kişi kullanmış denemekten ne çıkar diye düşündüm ciddi sağlıksak sorun olur mu kiii ayy çok kararsızım 🤷🏻♀️
femme Boss01 valla ben sarocoglunu dınlemıştım, hıc doktora falan sormadım, 1 hafta sabah aksam bı cay bardagı ıcırdım, Bıde kecıboynuzu zaten tadı cok kotu bısı anca bır hafta kullandı daha da ıcmedı , hala kökleırı evde duruyor
kbrnrcglr Boss01 mesela benm arkadaşım kullandı eşide kendide böyle ot vs ama hiçbir sonuç yok ortada onunda arkadaşları kullandı onlardada yok çocuk hala bende kullandm bi işe yaramadı yani kuzum nasip işi biliyorm insan bir umut diyo ama sağlığını riske atmaya gerek yok ♥️
Boss01 femme ayy inşallah sana yararı olmuştur rabbim gönlüne göre versin eşimde ben içmem diyor benim zorumla içerse o da keçi boynuzu pekmeziyle mi karıştırıp versem dedim acaba 😂
Boss01 kbrnrcglr inşallah en yakın zamanda rabbim evladını veriri sana bizlere de doğru söylüyorsun canım her gördüğümüzü yapmamak lazım zaten ama bunu deneyim ya yumurtlamaya kadar belli mi olur Allah şifa versin 🤲🤲
femme Boss01 amın cumlemızın 😂 valla ben cok zorlamadım , ama dolapta tuttum soguk bıraz daha ıcılır hale gelıyor 😂
Boss01 Hgmom1 merhaba canım evet kullandık 2 şişe ,ben geçen ay yumurtlama görene kadar 10 gün falan içtim eşim de 2 şişe içti günde 1 fincan içtik bişey karıştırmadım içine bu ay gebelik olmadı adet oldum 2 gün önce .yılbaşından sonra eşim sperm testi verecek bakalım yararı olmuşsa haber veririm mutlaka inşallah olmuştur rabbim isteyen herkese bize de nasip etsin kucağımız boş kalmasın 🥺🤲🤲
Merveal Boss01 merhaba test sonucunuzda gelişme olmus muydu bizde kullancagız ama tedirginim acıkcası
Boss01 Hgmom1 amin canım inşallah günde 1 kahve fincanı içtik şimdi 2 şişe içildi diye ara vereceğim çıkan sonuçlara göre yine içeriz belki içenlerden kötü yorum yapan da var ama çoğunluk iyi biz şifa olsun diye içiyoruz rabbim aksini yaşatmasın hiçbirimize 🤲🤲
Boss01 Hilalebrar valla canım bende sorun çıkmadı hormonlarıma bakıldı bide genel muayene oldum ama hsg çekilmedim daha .eşimde de sperm azlığı çıktı genel değerlerde ciddi sorun yok sayıda sorun var dedi doktor bekliyoruz bakalım teşekkür ederim önerin için mutlaka bakacağım 🙏
Hilalebrar Boss01 o sayfada erkekler içinde önerileri vardi siz bı görüşün derim ben inşallah böylece bende size sebepmolmus olurum. Rabbim gönlünüzden geçeni haylrisiyla nasip etsin insalah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Birazda kafada bitirmek gerekiyor sanırım ben tamam artık olmayacak dediğim anda geldi inanın hatta adet duzensizligi oldu sandım yine adet söktürücü almak için gittim kan almadan yazamayız dedi doktor sonuçta hamile olduğumu öğrendim. Rabbimin vardır bı bildiği elbet bir zamanı vardır. İnşallah sizde tez zamanda güzel hayırlı haberler alırsınız.
Boss01 Hilalebrar yaa çok mutlu ettin beni Allah razı olsun inşallah sebep olursun kimin duası kabul olur bilinmez ama çok doğru noktaya bastın doktor bana sende sorun yok çocuğun olur dedi ama bende kafadan atamıyorum yapamıyorum 11 ayda her ay 10 tane gebelik testi kullanmışımdır buraya da çok sık giriyorum hep aklımda belki bu yüzden de engel oluyorum nasıl atacam kafamdan ,bu ay takmamak için elimden geleni yapacağım Allah yardımcım olsun isteyen herkese bana da nasip etsin içim eriyor artık 😢
Hilalebrar Boss01 doktor bana çocuğun olmaz dedi benim 8nyasinda bı kızım var oda normal yollarla oldu doğum sonrası korunma iğnesi vuruldum sonra da pko var dediler kaç doktora gittiysem doğum kontrol hapı kullan adet ol yada senin çocuğun olmaz dediler 6 yıl boyunca gitmedigim doktor kalmadı. Artık dedim ki tamam benim nasibimde tek çocuk varmış demekki ikici olamayack kabul ettim bunu vardır Allah’ın bı bildiği dedim umudum da yoktu artık inanki sadece c life kullandım adetim düzene girsin diye 3 ay düzenli kullandım sonra 1 ay ara verdim sonra 1 ay daha kullandım adetim düzene girdi daha sonra yine adet olmadım düzensizlik başladı sandım kan sonucumu bile öğrenmeye gitmedim amacım adet söktürücü almak o kadar umduum yok hamile olacağmdan doktora da gittim benim çocuğum olmuyor zaten hocam düzensizlik var bende adet sokturucu yazın dedim çocuğun varmı dedi var dedim hadi gözün aydın 2.geliyo dedi şok oldum eminmisiniz bı karışıklık vardır benim çocuğum olmuyo dedim hayır eminim sen hamilesin dedi şuan 12 haftalık hamileyim şükürler olsun dualarımda hep olmayanlar için rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Sende senin gibi bekleyenler de hayırlı haberler alirsinz insallah