25+1 olduk bu göbek niye çıkmıyor bizim kız içeriye doğru villa kurdu sanırım 😃 meraklandiriyo ister istemez sizde de durum aynı olanlar var mı etrafımdaki herkesin karnı kocaman olmaya başladı bende tık yok
Karnı Büyümeyenler klübü 🤰
Btl_3438 30. Haftadayım sabahları düz gibi akşama doğru yemek su vs öyle şişiyor 😂😂
EmineDefneGokce benimde öyle vallaha akşama doğru AA hamileymişim diyorum sabah hiç bişey yok 😂
- Düzenlendi
Btl_3438 benim ilk gebelikte çok çıksın istemiştim doğuma 3-4 hafta kala çıkmıştı 😂
Btl_3438
38+3 oldum kimse demez 38 diye sabah daha da yok oluyor bu bebek nerde duruyor anlamıyorum😂😂
DenizCeylin vallaha bende aynı soruyu soruyorum içerde sana yeticek kadar yer var mı kizim diye 😂
Btl_3438 benimde 38+1 oldu nasipse pazartesi sezeryan olucam ama karnım bazen aşırı büyüyor bazen sanki hiç yokmuş gibi oluyor ama önemli olan bizim karnımızın büyümesi gözükmesi değilde bebeklerimizin kilo alması sağlıklı olması 💙
EmineDefneGokce bende çok severim söyle karnı büyüyen hamileleri banada öyle olucak demekki 🙂
Buyrun madalyalarınız🏅🏅🏅🏅
DenizCeylin bizde 34 +5deyiz karnıma bakıp bebek nerde diyorum 🤣
Btl_3438 ay bide Nazlı hanımefendi öyle uyuyor arada dokunmasa meraktan catliycam öyle tembel 🤣🤣 dokunuyorum uyansin diye
Btl_3438 doğduktan sonra sakin olacaklar sanırım 😌
Btl_3438 büyümekten ziyade sert değil akşama doğru biraz gergin mualla oluyor 😅 sabah yine yumoş yumoş. Hatta 2 sabah önce sanki ödem atmışım gibiydi dedim bebek nerdee 😅😅😅 bir tekmeyle ben buradayım dedi sağ olsun ama mesela oversize sweatshirtlerimi giyince hamileyim demek zorunda kalıyorum kilo olarak ya da ödem olarak şişliğim olmadı 32+1 iz şu an geçen otobüste inanmadılar hatta 😅 yalan söylüyormuşum gibi baktılar biri de ne kadar kaldı dedi üstelik erkek 👀 şaşırdım 1,5 ay falan var dedim 🤣 dar giyemiyorum ruhum daralıyor zaten 😅