25+1 olduk bu göbek niye çıkmıyor bizim kız içeriye doğru villa kurdu sanırım 😃 meraklandiriyo ister istemez sizde de durum aynı olanlar var mı etrafımdaki herkesin karnı kocaman olmaya başladı bende tık yok

Hamilelikte karnınız ne zaman büyüdü?

İç karnım geniş olduğu için çok büyümedi
Son üç ayda büyümeye başladı
Yoo şimdiden kocaman oldu 😊
Bu anket sona ermiştir.
    Btl_3438, başlığı Karnı Büyümeyenler klübü 🤰 olarak değiştirdi.

Btl_3438 benim ilk gebelikte çok çıksın istemiştim doğuma 3-4 hafta kala çıkmıştı 😂

Btl_3438 benimde 38+1 oldu nasipse pazartesi sezeryan olucam ama karnım bazen aşırı büyüyor bazen sanki hiç yokmuş gibi oluyor ama önemli olan bizim karnımızın büyümesi gözükmesi değilde bebeklerimizin kilo alması sağlıklı olması 💙

Tugceabaz tabiki öyle işin biraz merak ve heyecanı bu kısım çok şükür sağlığımızda bir sıkıntımız yok cumartesi günü görüş günümüz var bakalım görücez prensesimizi ❤️💎

Btl_3438 ay bide Nazlı hanımefendi öyle uyuyor arada dokunmasa meraktan catliycam öyle tembel 🤣🤣 dokunuyorum uyansin diye

A_r_m_i07 bizde öyleyiz ben dürtüyorum uyansın diye sonra hareketleniyo bı süre sonra geri aynı prenses nazi yapiyo 😂

A_r_m_i07 aslında içerde sakin olan dışarda ortalığın tozunu attırır derlerde umarım sakin olurlar 🙂

Btl_3438 büyümekten ziyade sert değil akşama doğru biraz gergin mualla oluyor 😅 sabah yine yumoş yumoş. Hatta 2 sabah önce sanki ödem atmışım gibiydi dedim bebek nerdee 😅😅😅 bir tekmeyle ben buradayım dedi sağ olsun ama mesela oversize sweatshirtlerimi giyince hamileyim demek zorunda kalıyorum kilo olarak ya da ödem olarak şişliğim olmadı 32+1 iz şu an geçen otobüste inanmadılar hatta 😅 yalan söylüyormuşum gibi baktılar biri de ne kadar kaldı dedi üstelik erkek 👀 şaşırdım 1,5 ay falan var dedim 🤣 dar giyemiyorum ruhum daralıyor zaten 😅