Serap3444 Bende ikili testi özelde yaptım 1100 tl 1 hafta sonrada detaylıya gircem 1150 tl eger beylikdüzü tarafından oturan arkadaşlar varsa daha uygun biyer varsa bilgilendiriseniz
Gres Serap3444 ben perinatog uzmanına yaptırmıştım 900 TL ye 40-50 dk herşeyine baktı 5 inde detaylı için gidicem 1400 TL ye 150-200 TL yapanlar büyük ihtimalle perinatoloji uzmani değillerdir kadın doğum uzmanıdır ondan bu fiyat farkları çıkmakta Beylikdüzü Altan beye gitmiştim
aysenozlem Serap3444 Serap3444 eğer sadece test içinse bu ücret muayene hariç beylikdüzü kolan hastanesinde daha uygun diyebilirim. İkili test için %20 indirim ile 440 küsür bir şey ödedik muayene hariç.
mucellaufuk zeynepmom34 Hangi hastene acaba memnun kaldınız mı aynı sehirdeyiz bende yaptırmak istiyorum
Dugmee Humzee16 evet biliyorum canım burda demek istediğim 24 haftalık hamileyim 12. Haftamda ikili tarama testini yaptırdım. Ve 22. Haftamda da detaylı ultrason yaptırdım arkadaş da ikili taramayla detaylı ultrasonu karıştırdığımı düşünmüş ama ikisi farkli testler ☺️
Cansudinc Dugmee Merhaba sanırım yakınız bende ikili tarama testimi Zeynep kamilde yaptırdım . Şimdi detaylı ultrasona girmem gerekiyor siz nereyi tercih ettiniz
2prensesannesiiii Canan23 yarı özel yarı devlet kadın doğum hastanesi gittiğim yer ikili tarama testi 100 tl
Umutlu_mom Canan23 ben hem devlette hem de özelde yaptırdım devlette ücretsiz özelde 500 lira ödedim ikisinde de aynı sonuç çıktı
mavimercimek Sureyya1 hayır malatyadayım. Kan alırken bana da 2 haftayı bulur demişti ama e nabıza sonuç düşmüştü ertesi gün. Hatta doktorun sekreteri mesaj gelir size sonuç çıkınca demişti mesaj da gelmedi.
Ozlemclskn Şimdi ikili test yaptırmaktan geliyorum , özel hastane 300 TL ödedim. Sonuçlar 1 haftada çıkacakmış. Normal ultrason muayenesi fix 350 TL zaten.
AhuMtl Canan23 merhaba canım , bende Kocaeli Gebze de bana göre en iyi kadın doğumcudur akın bey var onda yaptırdım 350 TL . Zaten 2 lide riskli bı durum olmadığı sürece diğer 3 ve 4 lüyu yapmiyor benim doktorum çok şükür hiç bı risk yok sağlıklı dedi .
minikoglumuz EfnanUmay23 kusura bakmayın benim eşimde askeri personel ayrintili ultrasyonda mi uygulandı indirim
EfnanUmay23 minikoglumuz ne kusuru canm ♥️ayrıntılı ultrason yaptırmadık hâlâ ama fiyat sorduk 1500 ₺ demişti onu devlet hastanesinde yaptırmayı dusunduk ☺️
minikoglumuz EfnanUmay23 öyle mi hayırlısı ila sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Bulunduğumuz şehirde her anlaşmalı özel hastahaneler yok lokman hekim vardı o da anlaşmayı sanırım sonlandirmislar.
Ebili Elazığ ebru kavak klinikte yaptırdım 450 tl gibi bi ücreti vardı ne kadar ucuza yaptıranlar var üstelik büyükşehirde de yaşamıyoruz
EfnanUmay23 Ebili klinik olunca pahalı oluyo.bende klinik gazabına uğramıştim ilk kontrolde 1650 ₺ gitmişti 😅