Yuncu1 Seydaamuratt ben Zübeyde aytufana gidiyorum çok memnunum aşırı Güler yüzlü ve samimi bi doktor 🥰
Dugmee Cansudinc merhaba ben detaylı ultrason için maltepe tıp merkezine gittim çok araştırdım en uygun 720 tlye orasını bulabildik tavsiye ederim canım ☺️
Gamzeli_bebek Sadebikahveee sgk liyim 250de muayne parasi almisti cnmm ondan sanirim toplami yazdim direk
Sadebikahveee Gamzeli_bebek 260 muayene parası veriyorum ben de haftaya gidicem de hazırlıklı olayım dedim 😊 toplamda 550 ödedin yani
Canan23 Kayra07 tekrar merhaba mesajınızı şimdi farkettim kusura bakmayın Kumluca ilçesindeyim siz hangi ilçedesiniz hangi hastanede kontrollerinizi yaptırıyorsunuz
Kayra07 Canan23 Manavgattayım İkili taramayı Manavgat’ta yaptırdım Bazen kontrollere Antalya Merkez Eğitim Araştırmaya gidiyorum Üçlü tarama için Antalya Merkez Eğitim Araştırmaya randevu aldım. Siz ikili taramayı yaptırdınız mı
Gamzeli_bebek Sadebikahveee evet cnm normalde ben ist dayim kendi hastanemde 890 tl idi ama o tarihlerde izmirdeydim o hastaneyi tercih ettik hatta doktorda cok tatli bir bayandi Ceysu Kocahakimoglu hayirlisiolsunsaglikla kucagimiza alalim
Sadebikahveee Gamzeli_bebek evet ceysu hanımı duydum ama ben dilay hanıma gidiyorum ondan da gayet memnunum. İnşallah hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alırız sağ salim 🙏🏻
Canan23 Yok henüz yaptırmadım bende burda Medikum hastanesine gidiyorum bir Sonraki kontrolümde ikili tarama yapılacak çok kararsızım doğrusu fiyatlar uçuk
Aysegul-26 Dugmee iyi günler ben de ikili test için o doktora randevu aldım siz memnun kaldınız mı nasıldı çünkü ben sultangaziden kalkıp gidicem gittiğime değsin istiyormuş doktor yönünden