Seydaamuratt Dugmee ben dün kontrole gittim. Doktor ikili testi söyledi ama sizin söylediğiniz gibi önemli bi şey gibi anlatmadı bende vazgeçtim o yüzden yaptırmaktan. Bana Bi şey çıksa bile dışarıdan müdahale edilemez siz sadece öğrenmiş olacaksınız dedi. Bi de risk oranı söyleniyor dedi bu da tabi az Bi oran bile olsa doğum yapana kadar hep aklınızda olur. Siz ama farklı söylüyorsunuz rica etsem tecrübenizi paylaşır mısınız? Kafam karıştı yorumunuzu görünce 🙈
Nil0707 Sunactn35 bizim burda yapmıyor devlet hastanesi bölgedeki ilçelerde de yapılmıyor mecbur özele girmek zorunda kalıyoruz
Ebruin MugeGuness beni de kadın doğumcu perinatolojiye yönlendirmişti veya kendi hastanemdeki radyoloji bölümüne randevu alabilirsin demişti ikili test için. Detaylı ultrason için kendi hastaneme gideceğim orda yapıyorlar yine birine yönlendiriyor kadın dogumcum yapmıyor
MugeGuness Ebruin yaa her hastanenin prosedürü değişik demek. İlk hamileliğimde ikili taramayı kendi doktorum yapmıştı, detaylı için perinatoloğa gitmiştim. Şimdi ikinci hamileliğim daha 5 haftalık. Başka hastaneye gidiyorum bakalım burda süreç nasıl ilerliyor 😊
Htcee_ylmzzz06 Canan23 devlet hastaneleri yapıyor sadece kan testi ve ölçum yapılıyor, özele boşa para vermeyin derim. Ben yaptırdin 1 haftaya sonucum çiktı ölcümleri ve kan sonucun güzel bir sorun yok dediler şükürler olsun 🤲
Kirmizibalik1 Anlasilan devlet hastanesine gidecegim. Bu ne ya. Biri bedava yapıyorken oteki 300 500 degil resmen 1500tl istiyor. Bunlara para mi yedirilir. Ikili zaten yaptirmayacagim ama detayli icin bari devlete randevu alayim
Nazsibdey Kuşadası gözde hastanesinde 2 li teste 350 tl verdim 12.haftada, ayrica yurt dısında yapılan panorama nifty testi de yaptırdım 400 dolar verdim. Aydın’da detaylı ultrason perinatoloji doktorunada 900 tl verdim.