Karpal tünel sendromu yaşayan var mı?
Ben bu rahatsızlığı gebelikte değil de katiplik için klavye çalışırken yaşadım iki el bilegimde. Benim şöyle geçti hakiki zeytin yağının içine limon kabuğu rendeleyin bir gün bekletin ağaran bileğinize sürün kabuklarla yağı birlikte sonra bandajla sarın sarılı tutabildiginz kadar tütün sonra yenileyin bir daha sarın bir süre böyle yapın sonrasinda benim tamamen geçti. Karışımın taze olması önemli
Cemre_nur ben çok erken oldum maalesef kendi doktorum hamilelikten sonra geçer dedi Şuan bir krem ve atel bileklik kullanıyorum , harici ortopediye gittim ve test yapıldı ortopedi doktoruna doğumdan 1 ay sonda ameliyat dedi 🤷♀️Umarım ameliyata gerek kalmaz
- Düzenlendi
2pati1baby Allah şifa versin inşaallah geçer bende gideyim o zaman benim sabahları gün içinde felan aşırı agriyo ve aciyo ses cikiyo içinden hep
Burcucicek
Çok teşekkür ederim denicem hemen
Kızlar yaaa😒 iki haftadır geceleri uykumdan uyandırcak kadar ellerim ağrıyo sızlıyo. Googlelarken size denk geldim. 36+4 teyiz. Baş ve işaret parmağımın ortası kopup ayrılıyo sanki😒
Ne biçim bişeydi bu
10 kilo aldım toplamda şimdiye kadar, son ayda nerden çıktı bu ödem😒
Cemre_nur mesleki deformasyonada bağlı olarak biyologum ben ,şimdi hamilelikte sırt bel ve sağ elimde serçe parmağımın yanında ki parmağın ucu uyuşuyor resmen artık rutine dönüştüğü için alıştım😏
Cemre_nur rica ederim
Papatyarslan benimde mesleki hastalığım var belde fıtık bende saglikciyim normalde ama çalışmıyorum hamilelikte beni çok zorladı 4 tane fıtığım var sedye kaldıktan oldu
Cemre_nur benim ara ara ağrıyor çok şükür hala çalışmama engel değil ama bakalım ilerleyen haftalarda nolcak