Kosoz Kızlar Yarın sabah sezeryan ile doğum yapıcam dualarınınızı eksik etmeyin. Allah herkesin doğumunu kolaylaştırsın🙏
AzraFarah Kosoz canım küçük bir tavsiye, göğüs ucu çatlağı önlemesi için soğanı ikiye böl göğüs uçlarına yerleştir kalsın sabah çıkarır duşunu alıp doğuma gidersin. Ben rahat etmiştim
Ssmerve10 Kosoz Allah yardımcın olsun canım cuma günü de benim olacak dua eder dua beklerim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️🤲
Kaderglb Kosoz ay yarın sabah benim de sezeryanım var. ilk doğumum olacak hem heyecanlı hem korku doluyum 🥹 Allah yardımcımız olsunn
Burculi_ Amin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbin bizim içinde dua edin bende sezeryan olacağım Aralık ortası gibi güzel haberlerinizi bekliyoruz 💕💕
Kosoz AzraFarah çok teşekkür ederim canım tavsiyen için deneyeceğim zaten uzun zamandır kremde sürüyorum inşallah faydasını görürüm
AzraFarah Kosoz ben hiç krem kullanmadım,sadece bunu yaptım,çok şükür güzel geçti emzirme dönemimiz. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
immos Birmeleginannesi32 bende yarın sabah gideceğim çatı muayenesi yapılacak suni ile başlanacak 40+4 oluyorum yarın ilk doğumun da suni sancı ile oldu çok korkuyorum uzun sürerse yine diye 🤦🏻♀️ Allah yardımcımız olsun 🙏🏼
Birmeleginannesi32 immos bende su fazlalığı var ilk doğumumda suni sancıyla oldu ama onda bir sıkıntı yoktu rahat oldu sizin herhangi bi sorununuz yoksa bebeğiniz kanaldaysa hiç korkmayın ❤️
Butterflyank Soğanı çiğ mi koydunuz sadece 1 kere mi yaptınız detay alabilir miyim? başkalarıda soğan suyunu sürmüş hangisi daha etkili olur?
immos Birmeleginannesi32 kanalda yani epey aşağıda ama ilkinde suyum çok öncesinde gelmişti kanalda da değildi suni sancıyı yaklaşık 7 saat falan almıştım ve doğum da uzun sürmüştü şimdi yine aynı olur diye korkuyorum sizin ilkinde suni sancı ile kaç saat sürmüştü doğumunuz acaba ?