HurremSultan Surats7 kızımda cok güzelleşmiştim. Şimdi oğluma hamileyim 90 kilo oldum her yerim ödem 36. Haftada 4 kilo ous nerdeyse karnıma sığmıyor heryerim çatladı. Doğurmak istiyorum😅😅
Siem24 Surats7 alakası yok … eskilerin hurafesi kimisinde hamilelik güzel durur kimisinin cildini saçını vs daha kötü etkiler
gokce66 Surats7 bu da yalan 😂 ben çok çirkinleştim bildiğiniz ağzım yüzüm çöktü herkes kız bebek var güzelliğini alıyor bak dediler ama oğlum olacak 😊
Zeynepsen Surats7 ben kızımda guzellestim oğlumda kusmaktan açlıktan göz altlarim mosmordu ölü gibi gezdim beş aylık şimdi iyiyim de ilk başlar berbatti
yinehamile Surats7 ben kizimda hamileyken guzelleşmişsin oglun olacak diyorlardı, aslında cevremdekilere göre tum belirtiler erkekdi ama kızım oldu
Merveclnk Surats7 tabiki hurafe ama benim kızım olacak sivilceden geçilmiyor yüzüm ve annem cirkinlesmissin dedi beğenmiyor beni hahah 😅
Aselsmoms Surats7 aksine kızımda hiç bir seyim yoktu şimdi oğluma hamileyim sivilce çıkıyor et beni çıktı 😒🥴
irem01 Surats7 kızıma hamileyken yüzüm tertemiz olmuştu hiç sivilce olmadı güzelleşmiştim herkes oğlun olur demişti ama kızım oldu 😅
qnsmLk Surats7 ben bence kızımda çok güzeldim şuan oğluma haileyim herkes güzelleştiğimi söylüyor bana öyle gelmesede 😃