Surats7 Merhaba arkadaşlar, ben 11+5 hamileyim :) Genelde çevremdekiler güzelleştin diyor yani oğlum olacak diyorlar. Merak etdim , aranızda kız çoçuğuna hamile kalıpta güzelleşen anneler var mı? @
Ledeyna21 Surats7 bunlar hamilelik hurafeleri ne yazık ki canım hamilelik belirtisi herkeste farklı oluyor
Hulus Surats7 banada herkes oğlun olacak diyordu kızım olacağını öğrendim kimse inanmadi. Doğum yaptım arayip oğlan sağlıklı mi diye soran bile oldu 😅 tamamen hurafe bunlar.
EAK Surats7 İlk ha ileliğimde cildim ışıl ışıl olmuştu her gören oğlun olacak diyordu, ikincide resmen sivilce tarlasına döndüm ve lekeler oluştu. İkisi de erkek 🥰
Aaaysee Surats7 bana da herkes oğlun olacak diyordu kız da leke çıkar,sivilce çıkar vs diyorlardı hiç biri de olmadı çok şükür kızım olacak insaAllah çok da güzelim 😂🤪
Ledeyna21 Surats7 Allah gönlünüze göre versin belirtiler cinsiyete değil kişiye göre değişiyor canım 🌺
Selinoloji Bende de bütün hurafeler koca karı yöntemleri maya çin takvimleri hep erkek dedi. Ama kızım oluyor. İnanmamak gerekir
mylittlebabym Banada başlarda herkes öyle diyordu erkek erkek diye. Sonra burnumun tam ortasında bir sivilce çıktı valla üç dört aydır geçmedi izi Kızım oluyor. Bu kadar da çirkinleştirmesine gerek yoktu yani.😂🙈
AyFa1608 Surats7 hurafe murafe belki ama bende tuttu o😅 vücudumda bazı yerlerde( göğsümde yüzümde) lekelerim vardı ilk gebeliğimde daha başlarda çoğaldı aynaya bakmak istemedim ama 4.ayda falan hepsi tamamen söndü yüzüm makyajlı gibi pürüzsüzdü parlaktı ve oğlan olacağını öğrendim. Bunda da lekelerim ilk zaman çoğaldı cildim pul pul dökülüyordu Bepanthol le biraz azaldı sonradan lekelerim de azaldı ama tamamen geçmedi kızım oluyor 😅
Zeynepp__ Surats7 hurafe ya ben oğullarımda çok çirkinim mesela bu kez kızıma hamileyim güzelim değişiyor ya herkesde aynı olmuyor😅
asuyalin Surats7 benim tam olarak böyle oldu, oğluma hamileyken saçlarım uzadı belime kadar, yüzüm pürüzsüzdü, tek sivilce bile çıkmadı. Kıza hamileyim şimdi çok kötü durumdayım kendimi çok çirkin hissediyorum 🥹
ZeynepNilDuran Surats7 bana da onu çok dediler. Hatta herkes rüyasında bile erkek gördü. 21. Haftada kesin olarak kız olarak gördü doktor. Hala inanmayan hemşire gelinimiz var. Sen güzelleştin kesin erkek diyor. Diyorum sen o kadar sağlık okumuşsun tıbba da mı güvenmiyorsun ☺️ bizde tutmadı.