Aysegul123Defne Arabası olanlara çıkmıyor mu arkadaşlar çıkan kişilerde birsurü şeyler üzerinde olupta çıkan kişilerde var bu nasıl bir şey anlamadım
cansualisa Aysegul123Defne haklısın çok arkadaşımın arabası var evi var Türkiye destek ekonomısı alıyor😀😀😀
Aselsmoms Aysegul123Defne Türkiye aile destegi yardımından bahsediyorsun canım demi bende 12 Eylül’de başvurdum halâ çıkmadı 3 ay olacak arabası evi olana çıkmış bizim hiç bir seyimiz yok çıkmadı ben anlamadım 😒
Mine34 Aysegul123Defne yani benim bildiğim süt parası diye bişey var öyle duymuştum bide beşik kıyafet falan veriyorlarmış
sedefyrs1101 Evim yok arabam yok banada çıktı hamileyim diye çıktı büyük ihtimal. Bu yardım her ay mı alınıyor?
Aysegul123Defne sedefyrs1101 benimde arabam var evim yok kiracıyim hamileyim süreç devam ediyor yazıyor bu nasıl bir iş ya
Aysegul123Defne Havvanr- e devlet üzerinden aile destek başvuru yazınca çıkıyor ayda bin lira ortalama 12 ay boyunca veriyorlar canım ama kimisinin arabası evi var çıkıyor kimisinin malı mülkü var çıkıyor kimisinin hicbirseyi yok çıkmıyor
Aysegul123Defne Aselsmoms aynen öyle ya benimde sadece arabam var evim kira hamileyim arabadan dolayı çıkmıyor galiba
berfincidankrkc Aselsmoms bekleme sürecinde olanlar 3 4 ay sonra çıkıcak bütün paraları toplu alacaksınız
Aysegul123Defne Utkulu1 aylık ne kadar aliyosun canım bide evin araban tapu falan varmı üzerinde meraktan soruyorum fikir edinmek için
Aysegul123Defne Adamiraninannesi yani süreç devam ediyor yazıyor pardon oda çıkmayanlar oyle yazıyor diyolar