Kızlar bugün kontrole gittiğimde sancılarım düzenli ve yüksek çıkmıştı doktor yatış önerdi. Ciğer geliştirici iğne yapıp durdular alttan muayene ultrason derken yatış yapalım sancıların ilaçlara serumlara rağmen hâlâ fazla dediler o güzel dualarınızı eksik etmeyin. Her an herşey olabilir bizde bilemiyoruz dediler ama açılmam var iki cm durdurmak için çabalıyorlar erken olmasın diye 35+3 haftalık olduk 🌹❤️ korkularım da var doğum normal olabilir büyük ihtimal dediler hiç beklemiyordum aniden böyle bir şey olacağını 🥺

holly açıklık olmasa sorun olmayacakta açıklık var iki cmdi iki saat önce Allah bilir şimdi ne oldu ilaç verip duruyorlar erken olmaması için testler nstler şeker tansiyon ölçmeler derken valla bunaliyorum zaten hastane ortamını pek sevmiyorum kokusundan dolayı ne yaparım bilmiyorum ama biraz daha sabır et oğlum az daha büyü zamanımız var 😅❤️ duaların için teşekkür ederim 🤗 Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun amin 😘

Zeynepp__ sancım çıkıyordu fazlası ile nstde. Alt bölgem ağrı yapıyordu zonklama gibi. iki bacağımın iç kısmı da titriyordu erken doğum riskim zaten vardı ama bu kadar da erken olmasın biraz daha dur oğlum diyorum 😅❤️

ayla__ Allah’ım razı olsun teşekkür ederim 🤗❤️ Allah’ım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hayırla amin 🤲🏻😍👼🏻

bende nst de duzenli sancılardan 2gun hastanede yattim ve hic hissetmiyordum ne agri ne sanci. ciğer gelistirici igne oldum fitiller serumlar artik nst sesini duyunca başıma agri giriyo 35+4 dum. doguma giricem girmicem bekleyelim derken sinirlerim gerildi. bende acilma olmadigindan beklemedeyiz ama belime agri vuruyo ayakta duramiyorum cuma kontrolum var yine sancim cikarsa nst de yine yatis

Ltfen içinizi ferah tutun çok erken bir hafta değil bende 35+3 te 99 yılında doğmuş ciğer geliştirici vs vurulmayan biriyim size burdan örnek vereyim ki daha önceki haftalarda doğup yaşayan çok var sağlıklı bir şekilde . Tabi şimdi geciktirmeye çalışmak daha iyi bir gün bir gündür anne karnında ama kendisi strese sokmadan bekleyin iyi düşünün iyi olsun benim kızımın da şuan erken doğum ihtimali var yani haftasına göre geride olucak 34-35 haftalık doğucak ama sağlık olsun küvez sorunu olsa bile kavuşalım sağlıklı vs yeterli

Elif927 çok teşekkür ederim Allah’ım razı olsun 🤗 o güzel dualarınız herşeye bedel inanın 🤗🤲🏻

cemilearas işte tek fark açılmam var o da sorun Allah’ım yardımcımız olsun hepimizin de hiç hazır değilim inşallah yarın eve gönderirler sancılarım çıkıyor 80 i buluyor başlarda olmadı ama sonlara doğru başladı 😐🤷🏻‍♀️

Mom-babyyy amin amin cümlemiz alırız sağlıkla kucağımıza ama ben hazır değilim 🥺 ne yapacağımı hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️