seymaa_7 Hanifeuysal beni meddemdeki doktorum üniversiteye gönderdi orda yaptırıyoruz dedi detaylı ultrasonu mekin seziğe gitmiştim onlarda ayrı ücret alıyor
seymaa_7 Duygu_0147 ona da karar veremedim bir yanım normal istiyor ama bir yanım da korkuyor 37. Haftada çatı muayenesi yaparız dedi doktorum eğer normal istersem siz kaçıncı haftadasınız
Duygu_0147 Hım anladım bende 32 hafta 2 günlük olduk canım 2 gebelık olduğu ıcın sezeryan olcam oda 38 de alcak az kaldı 😍
seymaa_7 Duygu_0147 anladım allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bizde 32+5 iz gün verdi mi size yakın olucak o zaman doğumlarımız 😊
Flyderndkk Duygu_0147 seymaa_7 merhaba. Bende 33. Haftadayım. İbrahim beye gidiyorum. Sezaryen istiyorum. Haftalarımız yakın 😊😊 belki aynı haftada doğum yapmış oluruz
seymaa_7 Flyderndkk merhaba sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim evet yakın olucak gibi gözüküyor ben daha karar vermedim ama nasıl doğum yapıcağıma hayırlısı artık
Lavinyaa8 Bende başak hanıma gidiyorum bize de 8500 dedi doğuma oyak indirimiyle 7500 e düşüyor 2 gece fiyatıymış 😐