YaseminBatrk Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende iki bebeğimi de suni ile doğurdum. O futbolcu gibi hiseettim kendjmi koştum koştum bebek doğunca göl gibi sevindim 🤭😄😄😄😄😄
Berfin6523 YaseminBatrk Ay kesinlikle öyle hissediyor insan. Dünyadaki tüm dertlerini o doğumda atıyor insan
Berfin6523 Esss__ bebeğin kafası görününce kontrollü ıkınmak gerekiyor. Doktor ya da ebeniz yönlendirir zaten sadece dinlemeye odaklanın
Berfin6523 melikesenq egzersiz yapamadım yürüyüş yaptım ama o da düzenli değildi arada bir yürüyüş yapıyordum ama evimin temizliğini hep kendim yaptım. Son iki hafta hurma yedim ve squat yaptım günde 10 defa
1prensannesi2312 Berfin6523 günlük 10 defa squat mı yaptınız maşallah 🥰 bende 30 tane falan yapıyorum yeterli olur mu acaba 10 taneden hesaplayınca 3 defa yapmış oluyorum 😁🤦🏻♀️
Berfin6523 Merve2626 İlk iki gün çok zorlandım ağrısından ama ağrı kesiciler hafifletiyordu idrar yaparkende ilk gün ağrı yaşadım sadece her geçen gün daha iyi oluyorsun. Kendiliğinden düşüp eriyor aldırmaya gerek kalmıyor
Berfin6523 YaseminBatrk evet bende sadece 1 tanesini gördüm diğerlerini görmedim 9 gün oldu sizin kaç günde düştü
YaseminBatrk Berfin6523 bir tane gördüm oda 4 gün falandı sanırım başkada görmedim azdı benim doktor2-3 tane var demişti ben duzhesap 3 dikiş var diyorum hep
Sedam42 Berfin6523 karmakarisik duygu icindeyim dogum korku stres sardi bir haftadir hastane yatiyorum burann piskolojisnden galiba
fatmakornus Berfin6523 amin inşallah Allah razı olsun maşallah size ve bebeğinize rabbim sağlik versin inşallah 🌹
Berfin6523 Sedam42 Sakın korkma Allah veriyor sabrını o psikolojiye sokma kendini emin ol geçecek ve yavrunu kucağına alıp mis kokusunu içine çekeceksin