symabskrt Valla 10+5 ikiz gebeyim bende çok sık gidiyorum tuvalete hatta 5 dk içinde 2 kere gittiğim bile oluyor su çok içiyorum ama icmesem de cikiyorum gebeliğin başından beri 😬
Dlnalpr pamukprensesss aynen öyle wala bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olcak. Eşimde sürekli niye lavaboya gidiyosun diye soruyor😅
Selamcanim Dlnalpr aminnnnn doğunca unutuyorsun diyorlar ya. Unutuluyor sabret ben unuttum herşeyi valla.
Dlnalpr deniizz7 ay evet hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Allah isteyen herkesede nasip etsin inşallah
Dlnalpr Rabia04_09 ya sizde böyle söyleyince banada normal gibi geldi şuan dediğiniz gibi biraz bile olunca rahatsız ediyor
nur34_ Dlnalpr bende cok gidiyorum hic saymadim ama canim tutamama problemi var malesef geldigi gibi gitmek zorundayim
Dlnalpr Happymomeda ya kız korkutma beni artık yatağımı lavabonun önünde sererimm gidip gelmek zor olmasın üşengeçlik olmasın diye😅
Happymomeda Dlnalpr yol onun yanina değil direk icine ser 🤣 sana tavsiyem egwr lavabonuz klozet ise oraya otur uyu oh altan gelince sal gitsin ne rahat
Rabiafa Bende çok sık gidiyorum su içiyorum fakat bende enfeksiyon çıktı idrarda bu da biraz tetiklermiş
Fh2512 26 haftadayım bende suyu çok içiyorum galiba wc ye giriyorum sürekli 🤦♀️ gece uykum çok bölünüyor. Su içmek iyi diye suyuda azaltmıyorum 😂
AyFa1608 Dlnalpr bende öyleyim canım 18 haftalığım don indirip kaldırmakla yoruldum😂 ama ben çok su içiyorum onunla da illaki alakası vardır özellikle ikindin zamanları başlıyor wc seansı yatana kadar akşam üstleri bazen 5 dk ya bir gidiyorum ama uyku esnasında 1-2 anca