yagizegemom Nesli8181 ayy benden fenaları da varmış 27. Hafta çok büyük bi hafta nasıl görememiş 🤦🏻♀️
Nesli8181 yagizegemom doktor değiştirdim değiştirdiğim doktor erkek dedi inanmıyorum o yuzden ayrıntılı ya gircem ancak o zaman inancam 😀
tugba07caylak08 yagizegemom Ay ya özel bide ben de ilkini özelde öğrendim 14+2 de buna da özele gideceğim cuma günü 15 haftalığım
prenseslerimmmmm edosvebebisi 28 haftada mi öğrendiniz erkek olduğunu bana 100 de 100 kiz dedi şuan 26 haftalik olduk ama sadecee bi doktor erkeğe benzetti sizin gibi yasarmiyim acaba bugünde alışveriş yaptık biraz kizimiza😆
edosvebebisi prenseslerimmmmm 18. Haftada kıza benziyor dedi doktor 22. Haftada kesin kız denildi allahtan hiç bişey almamıştım 3 kere detaylı ultrasona girdim 3. Cüde pipisinin fotoğrafını verdiler
Annecim58 Bana 11.haftada kız degismezse demişti 13.hftada erkek dedi çok alistirmistim kendimi kıza 🤭bitane de oğlum var Daha değişir mi bilmiyorum bacak arasını da gösterdi ama 💥 haftaya kontrole gidecegim bakalım aynı mi değişmiş mi 😅
prenseslerimmmmm edosvebebisi bide kesin kiz demişler demek ki yanılma olabiliyor bide bu haftalarda yani sasirdim iyi yapmssniz alışveriş yapmamakta biz bugün yaptık biraz alışveriş bakalm bizim ne olcak sonuç siz öyle deyince biraz endişe duydum ama kesin kiz diyorlar bize 😊 . Bu arada Allah kucağınıza almayı nasip etsin oğlunuzu ilk cocuk mu
Asli123s edosvebebisi nasıl buzamsna kadar. Pipisini göstermemiş ki erkeklerin sözde hemen belli olur derler
edosvebebisi prenseslerimmmmm evet ilk çocuk kendimi kıza o kadar hazırlamıştım ki bi ara üzülmüştüm ama şimdi sağlıkla gelsin paşam🙏💙
yagizegemom edosvebebisi bende kendimi kıza o kadar hazırlamıştım ki🥲 cicili bicili kıyafetler almıştım ismine karar vermiştim 🥲🥲
sirikocum12 yagizegemom benımde 12. Haftada kız dedi 16. Haftada kesinleşti erkek dedi bebde o soku yaşamıştım😁 gözunuz aydın tekrardan canım