yagizegemom edosvebebisi bende kendimi kıza o kadar hazırlamıştım ki🥲 cicili bicili kıyafetler almıştım ismine karar vermiştim 🥲🥲
Aysenur222 yagizegemom ay bugunleree moda oldu bu ya vlla detaylıya girmeden kimse bişe almasın hayal kurmasın bence aşırı oluyor bu durumu
Aysenur222 yagizegemom ay bende öleyim 9 bucuk haftalıgım hiç kusma miğde bulantısı cok hafif et yemeklerinde oluyor bakam benim ne cıkcak ilk gebeliğim
Nurella2 edosvebebisi ben 18 de girdim kiz dedi 23. Haftada kiz denildi şimdi sizden okuyunca Bi şaşırdım detaylı kesin deniliyor 😊
Burcu48 yagizegemom bana 16 da kız dediler geçtiler kesin falan denmedi sadece bebeğiniz kız dedi yüzde bilmem ne de yok sizce detaylıyı beklemelimiyim alışveriş için
Busranur67 Enteresan bir cinsiyet karışıklığı 😶🌫️😂😂 Böyle şeyleri okudukça insanın aklı karışıyor ama bana da net kız dediler değişeceğini düşünmüyorum 🫣
mrvsrcn Sabiha-1268 Öyle mi diyorlar bana prensese benziyor ama değişebilir 3 hafta sonra tekrar bakalım kimseye söyleme bişey alma dedi doktor
alakayamaydanoz Sabiha-1268 Bana da 12+3 kıza benziyor bacak arası boş dedi ama bakalım ne olacak merak ediyorum. Bi kızım var bakalım şimdiki ne olacak.. üreme organı değişir mi ki acaba
mrvsrcn bana da 14 de kız gibi ama değişebilir kimseye söyleme dedi burada okuduklarımı görünce korktum açıkçası
Sabiha-1268 alakayamaydanoz valla çok değişen oldu cnm bende bekliyorum banada öyle dediler benziyor sadece geçen sene görümcem yaşadı bu olayı en iyi hastaneye gidiyordu hep kız kız detaylıda erkek çıktı inşallah 🙏🏻 bu mübarek günde bizede gönlümüzden geçen nasip olsun cnm 💙💙💙
Burcu395 Sabiha-1268 benim yengeye de 16 cı hafta kıza benziyor demişler de detaylı ultrason olmadıkça bişey almamak gerekiyor Allah herkese eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hepımız hayırlısı ile alalım kucağımıza canım