yagizegemom Papiiii En son bu var burda da 12. Haftadaydı cinsiyeti öğrendiğimizde fotoğraf vermedi anlarsınız diye balon patlatacaktık biz
Papiiii yagizegemom cok kucuk gozukuyo ftoda eminim büyük şok yasamisinizdir.17 haftalik fotosu yokmu kiz dedigi?Sonradan erkege dondu demisdiniz.Hayirlisi olsun evde yine vaemi erkek cocuk?Saglikli olsnda
Sumeyye02 yagizegemom gercektenmi ayy bende çok korkuyorum banada doktor kız dedi tahmin dedi kız diye ismi hazır 😳
Sumeyye02 yagizegemom daha yarında dedim çarşıya cikimde kendi el emeğine taç terlik yapım diye 🤭 bari yarın onve eski çalıştığım yere gıdım onlarda baksın ona göre yapım ya sonra çocuğa yazık gider isimli takım yaptırırım sonra giyemez uzulurum
yagizegemom Sumeyye02 bende hastane Çıkışı sipariş verecektim isimli içime doğmuş gibi detaylıyı bekleyim demiştim🥹
Sumeyye02 yagizegemom bende yaptiriyordum da eşim sabırlı ol dedi kız diye yaptirisin sonra erkek olur yaptiridilarina üzülürsün dedi hayır birde öğrendiğim den beri kız diye seviyorum 😂
bktc yagizegemom bana da hiç tahminde bulunmadı doktor. 18 hafta 3 gün olduk göstermedi dedi. Bana tahminimi sordu kız dedim genelde annelerin dediği çıkar dedi ☺️🌸
umudum321 2Mucizeveannesi çok ilginç 20haftlik bide özelemi gidiyorsunuz bende 16haftada kız olduğunu öğrendim bir kızım var zaten ama nedense erkek hissediyorum özel doktorum dedi ayın 5de devletteki doktoruma gidecem bakalm o ne diyecek çok merak ettim☺️☺️
2Mucizeveannesi umudum321 yok devlete gidiyorum iki hastanede kiz dedi biri benziyor dedi biri yüzde doksan dedi dün öğrendim erkek inanmadım tabiki pipisini gösterdi yani mümkün değil diyor hâlâ sanki yanlış gibi geliyor ayrintiliyi bekliyorum
Ledeyna21 yagizegemom ben doktoru parçalarım herhalde çünkü cinsiyet öğrenir öğrenmez alışveriş yapma huyum var
yagizegemom Ledeyna21 ilk bebeğimiz ister istemez heves ettik gittik bişeyler aldık ismine karar verdik felan
sedamom00 yagizegemom kaç haftalıksınız şuan ben de şüphelenmeye başladım bilmiyorum valla bna hep kız dedi 17 haftalıkken bütün organlarını gösterdi kiz dedi 😂😂
yagizegemom Gamzekozgur evet özele gidiyorum ben zaten son gittiğimde sadece bebeğe baktım doktor ekranı çevirdi sonra bakmayım diye çünkü cinsiyet partisi yapacaktık kesin gördüm dedi bende dedim değişmez heralde bşde 17. Hafta ama işte 🤷🏻♀️
Ledeyna21 yagizegemom sağlıklı olsunda önemi yok cinsiyetin tabiki ama insan kendini hazırlamış oluyor