Ledeyna21 yagizegemom ben doktoru parçalarım herhalde çünkü cinsiyet öğrenir öğrenmez alışveriş yapma huyum var
yagizegemom tazecikannee bana artık yüzde yüz erkek denildi bende gördüm erkek olduğunu eve geldim aldıklarıma bakıyorum boş boş🥲
siyahinci3 yagizegemom benimde 18.de yuzde 90 kiz denildi 23.haftamda erkek oldugunu ogrendik ama ben hic bir sey almamistim genelde bebek alisverislerini biraz daha sona bırakıyorum şuan 30 haftaligiz yeni yeni almaya basladim
siyahinci3 Ledeyna21 kesinlikle doktor tecrubesi ile alakali benim ikinci kizima 12.haftada kiz ama emin olalim bur dahaki gelmende netlesir demisti..Bu bebeğim de cinsiyet ogrenme zamani memleketteydim iki doktora gittim biri bacagi kapali göstermiyor dedi digeri de yuzde 90 kiz dedi detaylida erkek oldugunu ogrendik bazi doktorlar anlamiyor gercekten
Fahriye1937 Aysesen19 10 hafta cok erken, bana da 10.haftada erkege benziyor dedi 12 de erkek oldugunu soyledi. Erkekmis 21.haftadayim
Aysesen19 Fahriye1937 bana da erken bir tahmin yaptı gibi geldi hayırlısı artık belki de vardır bir bildiği 😅
yagizegemom 2131238222 teşekkür ederim 🥰 evet ilk bebişim inanır mısın hiç bir belirtim yoktu ne kusma ne mide bulantısı bazen hamile miyim gerçekten diye hayatı sorguluyorum 😂
Luba Banada 12 14 haftama kadar kız denildi 15 haftadan 18 haftaya kadar erkek bakalkm şuan 19 haftalığız detaylıya gidicez o ne dicek😂
yagizegemom Luba ayy sana bişeyler denilmiş yine bana hiç bi tahminde bulunmamıştı kesin kız diye kağıda yazdı verdi
Bebeto1 Ozelemi gidiyorsunuz Devletemi usgniz varmi yani gebelik haftanız büyük nasıl yanlış söylemiş şaşırtıcı @yagizegemom
Aysenur222 yagizegemom ay bende öleyim 9 bucuk haftalıgım hiç kusma miğde bulantısı cok hafif et yemeklerinde oluyor bakam benim ne cıkcak ilk gebeliğim
bktc yagizegemom bana da hiç tahminde bulunmadı doktor. 18 hafta 3 gün olduk göstermedi dedi. Bana tahminimi sordu kız dedim genelde annelerin dediği çıkar dedi ☺️🌸
Luba yagizegemom bizim de öyle oldu işte bize kız kız dedi doktor iki kere cinsiyet partisi yapacağımız gün arkadaşıma erkek diye kağıda yazmış 😂 baya şok olmuştum hatta
2Mucizeveannesi yagizegemom dün benim de başıma bu olay geldi 20 haftalik tam bebeğim kiz denildi hep ama dün erkek olduğunu söyledi doktorum şok geçirdim ben hatta eşime bile diyemedim daha siz ne yaptınız eşinizin bilgisi var mı
yagizegemom 2Mucizeveannesi evet beraber gitmiştik zaten odaya çağırdılar eşimi işte dedim oğlanmış o da bi şok geçirdi inanamadı🤦🏻♀️
umudum321 2Mucizeveannesi çok ilginç 20haftlik bide özelemi gidiyorsunuz bende 16haftada kız olduğunu öğrendim bir kızım var zaten ama nedense erkek hissediyorum özel doktorum dedi ayın 5de devletteki doktoruma gidecem bakalm o ne diyecek çok merak ettim☺️☺️
2Mucizeveannesi yagizegemom bana da fikir verin eşime nasıl supriz yapsam o da benim kadar şok geçirsin istiyorum 🤣
yagizegemom Papiiii En son bu var burda da 12. Haftadaydı cinsiyeti öğrendiğimizde fotoğraf vermedi anlarsınız diye balon patlatacaktık biz
Aysnraltn Benimki şuan 22 haftalık 20. Haftada gittim kıza benziyor dedi doktor ama bacak arasını net göremedi o yüzden bişey alma şimdiden 30. Haftaya kadar bekle dedi. Ayrıntılıya gircem 6 Aralık’ta artık bakalim ne çıkacak merak ediyorum 😊