550637 Karabiberimm ocean extramag 250 mg yazdı. Günde bir kez kullanıyorum. Toz şeklinde zaten ve suya karışınca meyveli soda gibi tadı var
Karabiberimm 550637 benim magosit hap 365 mg günde bi kez yazdı kadın doğum doktoru sağlık ocağına yazdırmaya gitmiştim günde 2 kez kullanabilirsin demişti ama internetten baktım günlük ihtiyacı 350 mg yazıyor kafam karıştı
550637 Karabiberimm günde iki kez 350 mg bana da fazla geldi şuan 🤔 ama ağrıların derecesine göre mı yazıyorlardır nedir 🙄 çok şükür kasılma ya da hareketi engelleyecek derecede bir ağrım yoktu benim. Sabah uyanınca insan esner ya esnerken bacağıma anlık kramp girerdi 2 dakika hareket ettiremezdim damar çekilmesi gibi.. şimdi hissettiriyor arada ama 2 dakika sürmüyor ya da önceki kadar bir kramp olmuyor. Doktor yazdıysa vardır bir bildiği diyelim ama her doktor farklı vitamin yazıyor 😕 çok geçmiş olsun 🌹
Karabiberimm 550637 çok teşekkür ederiler canım . Evet bende de sizdeki gibi koşa kramp oluyordu ben yine kadın doğumcunun dediği şekilde ilerleyim içim rahat etsin ☺️
Bernnnaaaa kucukkalbimm doktor yazdıysa kullanılması lazım magnezyumun yan etkisi falan yokki daha rahat edersiniz
ssahnss kucukkalbimm bende 8. Haftadayım kasığımda hafif ağrı oluyordu kese etrafında hafif kanama gördü ona istinaden şimdiden başlayalım dedi günde 1 tablet olarak
Canan-02 bende 15+3teyim magnezyum ,ferro,decavit ve folik kullanıyorum bide prilam kullanıyorum kızlar ama aşırı kusma yaptı bende 2 gün bıraktım düzeldim benim gibi kusma yan etkisi yaşayan varmı sizce hangisi yapıyodur
Denizcmm Bana da 11. Ci haftada yazmıştı harika bir şey bence ağrı sızı çekmedim hiç yazdıysa bir bildiği vardır kullanın derim