Yaptıran varmı ya da yaptırmayı düşünen hangi siteleri tercih ettiniz
Kapı süsü & doğum odası süsleme
songulegehan ben kapı süsü ve takı yastığı yaptirdim. Oda süsleme için bende geçen hafta sormuştum fikir alayım diye ama kendim süslemeye karar verdim. Çok fazla para istiyor firmalar su ekonomik koşullarda çok gereksiz geldi bana.
songulegehan hiçbirini yaptırmadım kapitalist sistemin ürünü bunlarda. Gerek görmedim. Sadece ikram amaçlı isimli çikolata yaptırdım o kadar
kapı süsünü hepsiburada dan yaptırdım 91 tl idi çok beğendim fiyatı makul geldi bana gayet 😊 odası olunca orda da anı kalır diye düşündüm ♾️
çikolata ve magneti de çikolata deposu sayfasından yaptırdım burada bir çok anneden duymuştum tadı çok güzel gerçekten çikolatanın kaliteli kutusunu da hatıra olarak yine kullanır farklı eşyalarını koyarım içine diye metal aldım 😊
magnette çok yakınlarıma hatıra olarak saklamaları için 15 adet yaptırdım ✨
songulegehan ben yaptırdım çok güzel oldu, instagramda bebeklerin atölyesi
Kapı süsünü ben de kendim yaptım. Instagramda Baş lazer kesim diye bir sayfa var oradan kasnak ve ip sipariş verdim, videolardan bakarak yaptım. Daha önce arkadaşıma da aynı sayfadan sipariş verip yapmıştım. Onun dışında ikramlık isimli çikolata yaptırdım. Hediyelik kolonya yaptım, kapıya da bir tül alıp süslemeyi düşünüyorum
songulegehan minik_atolyem sayfasından yaptırdım eşimin kuzenine çok güzel olmuştu.
Ben kapı süsü takı yastığı yaptırdım lohusa şerbeti için cam sebil ve mini kadehler aldım çikolata yaptırdım hediyelik magnetlerim var o gün gelen giden olursa gide ikramlık tatlı tuzlu kurabiye aldırıp evden götürdüğüm sunumluklara koyucam. Valla hiç süsleme balon işine giremem hijyenik bulmuyorum
@cee_tasarim instagramdan sayfasından ceren hanıma yaptırdım. Ceren hanım hatayda bende istanbulda olmama rağmen 10günr kalmadan ürün geldi. Bununla birlikte birde uyku arkadaşı ördürdüm. Fiyatları da uygun bilginize