FeyzaMetinn Kızlar bende 37 haftalık hamileyim kan verdim değer çok yüksek çıkmış Internette pıhtılaşma diyor sizin değerler kaçtı??
2prensesannesiiii Melliiii ne resmi canım anlamadım evet coraspin verdi multi vitamin verdi multivitamin için bu gebe kalmanı kolaylaştıracak dedi ve kullandığım ay gebe kaldım multivitamin adı ragnar
arirangg Melliiii O zaman acelesi yok sanırım. Benim hamile olduğumdan tam emin olmadan hiçbir şeye başlatmadılar.
Canan23 Selmaeren27 merhaba bende aynı durumdayım iğneler raporlu olduğu halde geçen 3 kutusuna 200 küsür ödedik siz ne kadar ödüyorsunuz
Selam12 Melliiii ben ben🖐🏿🖐🏿 her gün iğne vuruluyorum bunun için omum haricinde bir sıkıntımız yok çok şükür
Canan23 Kızlar iğneler canınızı çok yakıyor mu bazen ilaç hiç acıtmıyor bazen de yakıyor normal mi acaba bu durum 🤔
Canan23 arirangg bende 20 gün falan oldu 🥹Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıkla kucağımıza alalım bebelerimizi inşallah 🤲🏻
2prensesannesiiii Melliiii anladım canım 100 mg coraspin yanınada ragnar verdi ragnar ilaç değil vitamin