busranur_19 Kızlarrr 24 haftalığız doğum tarihleriniz belli mi doktorum henüz bir şey demedi ne zaman belli olur 🌷
MaviDeranHazal busranur_19 26+1 normalde mart 7 doğum ama o kadar beklemeyiz demişti. Benim durumum riskli sezaryen olmam uygun görüldü ortopedi doktorum tarafından, ama kadın doğum doktorum rapor getir demişti 😒 bırakın ne zaman doğum yapacağımı ne şekilde yapacağımı bile söylemedi 🤷♀️ Allah büyük inşallah hepimizin hakkında hayırlısı güzeli olsun
Bebekcayiroglununannesi BBuseY bizde 27+5 haftalığız bizimde doktorumuz tarih vermedi ama bende tahmini şubat ortasında doğumum olur diye düşünüyorum bizimkide 1 hafta önde:)
sunmomy Morviceyysss kızz on haftan kalmışşşş cok heyecanlıı bizde 26+3 üz ay gördükce biseyler oluyo bana cok az kaldı mskcköflc
BBuseY Eldgrn 😍 amannn valla ne güzel tarih . Bende kendimi öyle hesaplıyorum önden gittiğimiz için bakalım ne zaman gelcek bu minnoşlar 🤗
gecekusuanne 26+3 olduk bizde 25 subattan sonra 38 haftalikken falan yaparlar diye dusunuyorum allah nasip ederse
Eldgrn BBuseY sağlıkla gelsinlerde şimdi buradaki gidişim 32 haftalık olacak diyor o zamana çağırdı az çok belli olur o zaman doğum zamanı en azından daha net belli olur
Morviceyysss @sunmomy yaaaa sorma 😅😅 sihirli annemdeki dudu var ya onun bir repliği var, zamaaaaan geriye aksın 😅😅😅 o moddayim, ne kadar geç o kadar iyi benim için, çünkü 3. Bebek bu 😅😅😅
sunmomy Morviceyysss eyvah eyvah allah kolaylık versin benim daha ilk 👼🏼👼🏼 Tek nefeste doğururuz inşallah ajdjdjk