Tuntun Mirmirlokum sezeryan sonrası normal doğum mu yapacaksınız benimde ilk hamileliğim sezeryanla oldu
Sevgi57 mom1baby Hiç korkma canım bende korkuyordum 7 saat suni sancıdan sonra zorunlu sezaryan oldum güzel geçti dua edin korkulucak birşey değil
Heyecanli_gebe1 Çok okuyup araştırıyoruz belkı de ondan bu korkular ..bazen bilmemek en iyisi . En iyisi bitiraz ara ver okuma kafanı dağıt
mom1baby Heyecanli_gebe1 instagramda sürekli doğum videolrı çıkıyor önüme burda zaten 7-24 gebelik doğum.. bazen hamile olduğumu unutmak istiyorum sadece
Laika mom1baby aynı şekildeyiz 25+6 bu haftada bir stres sıkıntı geldi birde bende panik atak var sezeryanda netleştim artık diğer türlüsünü ben yapamam diorum bakalım inş Allah kolaylığını vericek diyip kendimi rahatlatmaya çalışıorm
Aselsmoms mom1baby korkma canım rabbim sabrını veriyor 🤗 herkesin doğum hikayesi farklıdır güzel düşün güzel olsun 🌸
inci_tanesi mom1baby Al bendende o kadar ikinci sezeryan olacak nasipse izledim bide bı kaç sefer nasıl olacak bilmiyorum