mervegny1 Pamukkiz1666 27 şubat gözüküyor kuzum aşağı yukarı aynı zaman da yapacağız inşallah günümüzü doldururuz 🥰
mervegny1 ParildayanYildiz valla benimde ahdım var hafifden poposuna vurucam çünkü bana zor gebelik yaşattı sürekli düşme riskiyle yaşadık şimdi gelişmesinin takibindeyiz başka sıkıntılar var sağ salim alayım kucağıma yapıcam😂
ParildayanYildiz mervegny1 inşaAllah sağ salim kucagimiza alırız hesabını sorarız o minik yaramazlara😂😂
mervegny1 annesivekuzusu benimde sağ arka kaburgalarım ağrıyor zaman zaman bu ara baya sırtıma yayıldı
annesivekuzusu mervegny1 bi temizlik yapayım ya da misafir gelsin o gece uyuyamıyorum resmen ağrılardan sabırla geçmesini bekliyorum ama daha da artacak gibi ileriki zamanlar da😕
Leylabngll mervegny1 cok şükür guzel gidiyo zaman yaklaşıyor ilk gebeliğim korku heyecan sevinç hersey birarada bebegim kıpır kıpır masaAllah 🧿🥰 sık sık idrar biraz zorluyor beni ama olsun her zorluğun bi güzelliği var 🌼
mervegny1 Leylabngll sağlıkla kavuştuğumuz da herşey geçicek inşallah ama tabi hem zor hem keyifli bir süreç🥰
Aysun56 Pamukkiz1666 bize de ayni tarih bicildi bakalım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Allahin izniyle 🤲🏻
minnoskiz- @mervegny1 00:00 itibari ile 27+0 ız bizde kızımla💗Midem ağzıma çıkıyor yesemde yemesemde yukarı birşeylerin itildigini hissediyorum.Bi yandan kavuşmak istiyorum bı yandanda korkuyorum acaba bu sakin günlerimi özleyecek miyim diye değişik ruh hali içerisindeyim🙃
Selmaeren27 mervegny1 iyi gibi de deilde ne iyi ne kötü 😂😂😂 biran önce doğsun istiyorum artık yaa sizdede öylemi 😂😂😂
mervegny1 Selmaeren27 bende istiyorum kuzum ama gelişimi geriden geliyor vaktiyle gelsin o yüzden sonra zaten Allah ömür verirse hep benim 🥰