Tugbaaa-34 Kızlar 20+3 günlüğüz 64le hamile kaldım şuanda 66yım 5ayda 2 kilo aldım doktorum dikkat et kilo alma diyo bana saçma geldi 5ayda 2kilo gayet iyi bence size kilo hakkında ne söylüyor doktorunuz 😀
Muzlupuding Tugbaaa-34 5 ayda 2 kilo bence çok iyi doktorum 1 ayda 1 kilo alıyosan iyi diyordu çünkü 😃
Zeynepsen Tugbaaa-34 bence çok iyi bende beş aylığım 8 kilo aldım ben ilk hamileligimdede çok almıştım doğumdan sonra fazlasını verip 55 e düştüm 🤷
Fatmaztrk Tugbaaa-34 5. Aydan sonra kilo almaya başladım ben pazartesi doğumum var toplamda 9 kilo aldım ama ona rağmen her kontrolumde doktor dikkat et dedi. Gebelik şekeri riskli bir durum bu yüzden doktorlar kilo konusunda çok ısrarcı olabiliyor bizim ve bebeğimiz için.
Tugbaaa-34 Muzlupuding aynen ilk hamileliğimde ayda 1kilo alıyordum doktorum cok iyi diyodu bu cok diyo anlamadım 🤷♀️😀
Heyecanli_gebe1 Fazla kılo almışsın dememiş kı . Dikkat et alma demeye getirmiş. Benı uyarmıştı ama çok aldım ben keşke almasam
Tugbaaa-34 Heyecanli_gebe1 dikkat et diyo ama ben zaten mide bulantısından yiyemiyorum ki 😕 inşallah geri verebilirsin 🤲🏼😀
Muzlupuding Tugbaaa-34 hepsi bir değişik valla sen beslenmene bak olsun yapacak birşey yok aha bak ben 20 kilo aldım 🤣🤣 marifet gibi söylüyorum bide😅😅😅
Tugbaaa-34 Zeynepsen ben veremedim ilk hamileligimden kalan kiloları bununla beraber hepsini veririm inşallah amin 😂
Zeynepsen Tugbaaa-34 inşallah 30 kilo verdim ben verdiysem herkes verir yemek yemeyi çok seviyorum çünkü 😄
Fatmaztrk Tugbaaa-34 kan ilaci önemli düzenli kullanmaya devam edin sadece tatlı ve hamur işine biraz dikkat ettim mi tamamdır
Elifgoktug1 Tugbaaa-34 evet 35 haftada doğum yaptığımda toplam 19 kg yi sirtlamistim😅 1 ay erken doğdu beklese gününü 25 30 kg olurdu gibi😁 ilkinde de 39 haftada doğdu 22 kg almistim ve öyle iştahlı yemek yiyen biri asla degildim bünye meselesi bence