Sare_34- :)) biraz zorlu gecmis senin ama kurtuldun bak şükür remziye iyi o esmer olanı sa hatırlıyorım hepsi girmişti benim dogumda . Bu arada epidural aldın ya onun yan etkileri oldumu yada zamanla olur diyorlar bel agrısı falan diyorlar inş olmaz sende herkeste olmuyırmus cnkü . Rabbim hayırlı evlat eylesin bebişlerimizii ☺️ Dün haticeye yazdım konustuk adet oluyordum düzenli bu ay kesildi birden cok korktum hamilelik varmı diye iki gün üat üste tesr aldım yaptım negatif cıktı 40 dan sonra düzenli oluyordum regl ama bu ay olmahınxa korktum emzirdin sürece bunlar normal dedi hatice hıca istersen adet söktürücü verebilirim ama ona da gerek yok cnkü normal durumlar bunlar dedi . Bende orucluyım ya ader olmayı bekliyordum hep olmadm en azından tüm orucumu tutmua oldum borcum kalmıcak bu sene ona seviniyorum tek :) . 40 dan korunma olarak yaptırcakmısn bişi ben yaptırmadım dogal korunuyoruz suan dikkat etmek gerek ona da cok cok insan ikinci hamileleifi vala kaldırmaz hemen :) daha yeni toparlanmısken