Edafmo Deletedmom_103 ben erken gebelik testiyle öğrendim. Adet olacağım gün işten eve geldim testi yaptım 5 dkda kesin sonuç diyordu tek çizgiydi.. biraz ağladım tam çöpe atacaktım dedim bir daha bakayım çift çizgi ama o ikinci çizgi o kadar silikti ki eşimi orda çizgi olduğuna ikna etmem zaman aldı😂😂😂 o akşam gidip kan verdim 64tü beta😍 şimdi 25+5teyim şükürler olsun 🤲🏼🌼
Deletedmom_103 Edafmo dün bende yaptım o kadar belirsizdi ki imkansız yani anlamak ya da ben görmek istediğim için mi acaba desim kan verdim sonuç 2.39 😒. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🌺
mervee19_ Edafmo bende dün kan verdim adetim iki gün gecikmisti dün 68,2 çıktı beta HCG doktor bana hamile degislin dedi eğer varsa dış gebelik olabilir dedi hâlâ düşünüyorum naocagimi bilemedim inslalah güzel haberler alırım sizin gibi 🥰
Deletedmom_103 Simge_24 kız 8 gün nasıl sabrettin ben adet günüm gelsinde olmazsam akşamına test yapayım diye gün sayıyorum 😅. Hayırlı olsun 🌺
Nesnes28 Deletedmom_103 merhaba öncelikle Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin inşallah 🥰 ben düşük yapmıştım daha sonra genel bi kan tahlili yaptırdım gebeliğede bakıldı 2cıkmıstı. Bir hafta sonra siddetli kasık agrılarım olunca kadın doguma gittim orda gebelik için kana bakıcaz dediler bende bi hafta önce yaptırdım negatifti söktürücü istiyorum dedim tabi doktor kabul etmedi bi haftada Cok sey değişiyor dedi ve tekrar kan verdim 5.4 ile hamile oldugumu öğrendim şuan 9haftalık olduk cok şükür. Değerinizi görünce yazmak istedim isterseniz testinizi tekrarlayın birde erken gebelik testinde de cıkıyor fikir olsun hayırlı haberler alın insallah ❤️
SaHil_Hayat Deletedmom_103 hiç bilmiyorum ki gitmedim doktora hemen ama reglime 10 gün vardı öğrendiğim de 😂🤭
Der_0 Deletedmom_103 Adetime 4 gün vardı daha gecikmemişti yani 865 değerdi testi de rüyamda görüp yapmıştım çift çizgi çıkmıştı aynı gün kan tahlili yaptırdım 865 çıktı belirtiler hemen hemen adet gibiydi ve ben adet bekliyordum sırf rüyada gördüm diye test yaptım tek belirtim sık idrara çıkmaydı başka yoktu adet olacak gibiydim 🥰şimdi ise beş gün sonra doğuyoruz Allah’ın izniyle 🫶🏻
Yenigelin5206 Günüm 2 gün geçince verdim kan 39 çıktı 2 güne bir kan verdim keseyi yeni gördük işte ☺️ bu ikinci hamilelegim oğlumda geç dollenme olmuş 25 gün sonra çıktı kanda o öncesinde hep negatifti
minikmucizeemaak Yenigelin5206 2 gün önce 23.3 dü doktor gebesin dedi bugün 16.57 ye düştü kimyasaldan şüphelendi acaba yümselir mi adetime 3 gün var
Deletedmom_103 Kvsrsyds kıs ön dişi sızlayanı ilk defa duydum valla 😅😅 sağ salim kucağına almak nasip olsun 🌺