Deletedmom_103 Kızlar çok merak ediyorum gebeliğinizi beta değeriniz kaçken öğrendiniz. Öğrenirken belirtileriniz nelerdi. Belirti başlamış mıydı. Serüvenlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum 🌺
Tubatgn Deletedmom_103 Adetime iki gün kala Değerim 1420 iken öğrendim ve Google amcada yazan bütün belirtileri yaşadım (adet gecikmesi hariç) canım 🥰
Jeonxx Deletedmom_103 970 le öğrendim sadece adet gecikmesi, bel ve kask ağrısı dışında bi belirtim yoktu
Daisy0000 Deletedmom_103 2024 ile 🌸 Göğüs ağrısı yaşayınca hamile olduğumu anladım, çünkü benim hicbir zaman göğüs hassasiyetim ağrım olmaz regli öncesi vs de hassasiyet yaşamam..
guzelanne01_ Deletedmom_103 399 betayla öğrendim Hiç bi gebelik belirtisi yaşamadım 2 gebeliğim ilkindede yaşamadım,Bu gebeliğimde arkadaşımın birisi sen hamilesin kirpiklerim top top olmuş dedi hayır regl olacam dedim içime kuşku düştü test yaptım direk çıktı
Deletedmom_103 Tubatgn ayyy ne güzel bende belirtiler var ama gecikme yok yani daha adet günüm gelmedi dua eder misiniz 🌺
Tubatgn Deletedmom_103 Düzenleme yaptım canım ben adetimden önce öğrendim. İçime doğdu takip ettim ve kan vermeye karar verdim 🤗
Kaganyusra Deletedmom_103 ben adetime 1 hafta kala hissediyordum ama adetim 3 gün gecikmesine rağmen ne kanda ne de gebelik testlerinde pozitif sonuç alamıyordum. adetim tam 14 gün geciktiğinde yaptığım testte bile 2. Çizgi silik çıkmıştı. Gerçekten hamile miyim değil miyim çok çelişkide kalmıştım ama eğer içinde bir can varsa sana mutlaka hissettiriyor 38+6 dan selamlar 🥰🥰
gokturkmom Adet olacak gibi belirtilerim vardı kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti özellikle en belirgin olanlardı, gecikme yaşayınca test yapmıştım pozitifti 438 beta değeri ile öğrendim 🤗
Deletedmom_103 guzelanne01_ evet böyle anlayanlar oluyor yaa çok şaşırıyorum onlara hayırlı olsun canım 🌺
Withaysa Hiç sevmediğim bir huyumdur sabırsız olmak ama kendimi asla durduramam 🤦🏼♀️ Reglime 1 hafta kala test yapmalara başlarım 😂 erken gebelik testinde silik çizgiyi de görünce hemen kan verdim beta 15 ile öğrendim 🥰
Deletedmom_103 Withaysa ayy valla bende çok sabırsızım. Bende dün erken gebelik testi yaptım belli belirsiz çok anlamsız çizgi gördüm kan verdim ama sonuç 2.39 😒. Sende çok erken öğrenmişsin kaç haftalıktı öğrendiğinde 🤗🌺
SaHil_Hayat Deletedmom_103 hiç bilmiyorum ki gitmedim doktora hemen ama reglime 10 gün vardı öğrendiğim de 😂🤭
Simge_24 Deletedmom_103 Adetim 8 gün gecikince kan verdim 3772 öğrendim birde göğüs ağrım ve kasık ağrılarım çok olmuştu 😊
Deletedmom_103 Simge_24 kız 8 gün nasıl sabrettin ben adet günüm gelsinde olmazsam akşamına test yapayım diye gün sayıyorum 😅. Hayırlı olsun 🌺
Rumuz123456 Deletedmom_103 bende pco var iki hafta gecikince acaba diyip yapmıştım umudum yoktu ama hemen çift çizgi çıktı 😬 o gün gidip tahlil verdim 998 çıkmıştı
Rukdef Deletedmom_103 Valla inanmazsınız normalde hiç kan verip gebeliğe baktırmamıştım o güne kadar o gün dedim ben hamileyim diye 😍