Zumzugukodummuzzingillatirim Karman34 domestosun urunu var kopuk banyo icin olani aliyorum sıkıyorum su tutup cikiyorum…
Karman34 Zumzugukodummuzzingillatirim haftada bir kez normal domestosu cama duvarlara sıkıp siliyorum ama onuda deneyeceğim
Karman34 Summerwine bildiğiniz su lekesi kireç şeklinde ilk zamanlar çok kötüydü şuan en aza indi ama kalanlarda çıkmıyor işte 🤷♀️
Karman34 cansualisa keşke benimde cifle çözülse 😂 kendi evim olursa asla duşakabin yaptırmayacağım o kadar eminim 😂
Karman34 Summerwine inşallah hiç temizleme tenezzülünde bulunmamışlar birde sular çok kireçli malesef
yanlisanlamaama Karman34 ben her gün temizlemekten bıkmıştım sürekli iz kalıyordu gidip cam kaplamalarından almıştım buzlu görünüm olanlarından ne leke belli oluyor ne kireç yine temizliğimi yapıyorum ama eskisi gibi her gün temizleyip bir sürü kimyasala maruz kalmıyorum
Durubebegim Karman34 çok hasas olduğum temizliklerden biridir CİF banyo kullanırım yıllardır çok memnunum🤩
120720 Cilit bang yada mr muscle banyo olanlarını deneyin bir. Ben onların dışında bişey kullanmıyorum pek ama sizde baya bişey denemişsiniz heralde çıkması gerekirdi