BbabyMom 17papatya Kesınlıkle katılıyorum bnmde duşakabın boydan cam ve anca bu sekılde temızlıyorum önü ve arkasını ayna gıbı oluyor👍 Hatta klozet içi sıyah sarı iz gıbı lekeler ıcın bıle kullanıyorum 👌
Karman34 yses denemezmiyim youtubeda bi bayan var sarışın temizlikle ilgili video atıyor devamlı onda görmüştüm ilk 😂
Karman34 Nurr_22_22 yok direk cam canım iç gösteriyor daha doğrusu kireçten birşey gözükmüyor sağolsunlar hiç yıllarca temizlememişler 🤷♀️
Karman34 Tubatgn malesef çok umut edip pembe rengini alıp fosslandım zerre yaramadı saatlerce bekletip teklemeye rağmen 🥲
Summerwine Karman34 kireç lekesi olduğuna emin misiniz baya bir şey denemissiniz çünkü çıkmamış.Yağ bile çıkıyor.Belki camı eskimistir.Baya ugrasmissiniz çünkü.
Karman34 Summerwine bildiğiniz su lekesi kireç şeklinde ilk zamanlar çok kötüydü şuan en aza indi ama kalanlarda çıkmıyor işte 🤷♀️
cansualisa Karman34 haha postu gördüm sevindim benim duşa kabinnn olmuyor eski usul 😂😂😂 her gün silmekte yoruyor ya 😂 ama bacım ben kiradaykennnn cifff ve banyo lifiyle yapıyordum mis gibi oluyordu
Karman34 cansualisa keşke benimde cifle çözülse 😂 kendi evim olursa asla duşakabin yaptırmayacağım o kadar eminim 😂
queenmerve Karman34 cif power shine banyo olanı kullanmalısın kesinlikle çıkarıyor. Sıkıp bir iki dakika bekletip tekrar üründen sıkarak silersen hiç bir şey kalmıyor