QUEEN0888 bademlikurabiye_ Bakalım gidiyim doktora))doğrumu hissetmişim diye….Ağrı ve ya sancın varmı?
bademlikurabiye_ QUEEN0888 alt tarafta aşırı baskı var keza kalçam belim ve bacaklarım çok ağrıyor dün nst ye girdim sancı çıktı ama hissetmiyorum bakalım bekliyoruz inşallah hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucaklarimiza🥰🥰
SutlacimiYedimmiBen 2023bebegim ya baska posttada gordum masllh 5 cocuk dogumlariniz nsl geçiyordu kac yasindasiniz
2023bebegim SutlacimiYedimmiBen çok zor 28 yaşındayım 18 yaşında evlendim Ekim ayında 28 yaşım bitti 10 yıllık evliyim inanılmaz zor isteyerek yapmadım çocuklara karşı inanılmaz bir ilgim sevgim vardı taki 5.cocuga kadar artık sıkıldım 😂ve inanılmaz yoruldum
girl_boy_annesi QUEEN0888 benim de oğlan baş geliş bende hıçkırığını Kasıkts hissediyorum çiçeğim ama kanala indimi hiç bilmiyorum
QUEEN0888 girl_boy_annesi Evet ya bitanem önceler yukarıdaydı şimdi tam kasıkta🫣37ni)tamam yapıb gelsinler çok bekletmesinler🤥
2023bebegim SutlacimiYedimmiBen 9.5 yaşında büyük kızım 8 yaşında diğer kızım 6 yaşında 3.kizim 1.5 yaşında oğlum 6 aylık hamileyim