Allahkahretmesin1 Kutum bitecek neredeyse ve karnımda yer kalmadı biraz da bacaktan yapayım diyorum ama internette yeterli bilgiye ulaşamadım tam olarak bacağın hangi bölgesine yapılabiliyor
mrvak Allahkahretmesin1 subkutan enjeksiyon bölgeleri yazarsanız detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz 👍🏻 dönüşümlü olarak kollardan da yapabilirisniz
Angel276250 Allahkahretmesin1 koldan yap bence canım bacak çok ağrıyormuş ben de koldan yapıyorum eşim yapıyor ilk 2-3 dk sızlar gibi ağrıyor sonra geçiyor
Allahkahretmesin1 Ozumm bacaktan hiç denemedim ama karnında yer kalmadı artık derim mi kalınlaştı ne olduysa iğne girerken çok acıtıyor ilk zamanlar bu kadar acımıyordu
Allahkahretmesin1 mrvak zayıf olduğum için kollarım falan ince yağ hiç yok denecek kadar az olduğundan koldan yapmak istemiyorum
minikmucizemmmmmm Allahkahretmesin1 bende çok zayıfım ama hep koldan yaptırıyom sağlı sollu 😂 hemşire yaparken korkuyo çok incesin diye ama yapacak bir şey yok😂
Allahkahretmesin1 Happymomeda 3 genimde pıhtılaşma var 3 tane de gebelik kaybım olduğu için kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum maalesef 🤷
Allahkahretmesin1 minikmucizemmmmmm kasa denk gelince morarma yapıyormuş kolumdan yaparsam çok büyük ihtimal kasa gelecek 43 kiloyum 😂
Allahkahretmesin1 Angel276250 43 kiloyum aşkom kollarım falan da ince olduğundan yağ yok denecek kadar az o yüzden koldan yaptırmak istemiyorum
tugbacns Angel276250 bir şey sorabilir miyim ben de covid olduğum için kullanıyorum da koldan yapıyor eşim. Koldan yapınca kanaması normal mi ilk günler hiç kanamıyordu ama iki gündür pamukta kan görüyorum
Happymomeda Allahkahretmesin1 aaa bide 43 kilomuşsun inşallah bendeki 5 kilom sana gelir amin 🤣 1.48 boyum ama sen 150 de kilomda 55
minikmucizemmmmmm Allahkahretmesin1 bende 43 1.68 boy🤭😂 bildim bileli zayıfım inşallah hamilelikte biraz tombik oluruz😂 benim hiç morarmadı iğneden sonra sarı kantaron yağı ile ovalıyorum biraz
Betto Allahkahretmesin1 Ben de hep kolumdan yapıyordum artık iğne batmıyor koluma çok canım acıyor . Bir kere göbekten denedim o daha fena çok yaktı ne yapcam bilmiyorum valla