91mer FYumrukaya fitil daha cok tesir ediyor Hap olarak tuketildiinde çoğu insandaaa baş dınmesi uyku kusma yapıyor o yüzden fitil kullanımı daha konforlu oluyır Sola yatın ve 1 saat kalkmayın
Serapp777 FYumrukaya fitili biraz nemlendirmeyi deneyin bnmde hıc sevmedgm bi olay bı kac kere hap olarak içmeyı denedm ama cok yan etkı yaptı fitile devam
HButun FYumrukaya hapla fitil aynı ilaç zaten ama vajinal ilacın emilimi daha hızlı ve daha etkili diye vajinal öneriyorlar. Ayrıca ağızdan alındı mı uyku halsizlik ve baş dönmesi yapıyor ilaç inanın vajinal daha iyi
Raziye_artrk rumeysadumannn ben kullanıyorum 6+4 üm 4 haftalıkken lekelenmem olunca verdi dr şuan olmuyor ama hap olarak kullanıyorum baş dönmesi yapıyor fitil olarak yapmakta zor :(
Nunuuh rumeysadumannn Ben 5ci haftadan beri kullaniyorum artik 10cu haftadayim.Leke oluyo acik kahve rengi normal kormayin.
Esbur Ben 5 hastalıkken kullanmaya başladım lekelenmem oldu sabah akşam içtim sonra doktor kasılma gördü fitil şeklinde 12 nci bellide devamlı kullanıcaz dedi ama o da beni mantar yağıyor napıcam bilmiyorum
sgok rumeysadumannn doğdu 3 aylık bol istirahat yat ayaga kalkmayla geçen 7 ayda prematüre doğdu şükür sağlıklı bi sorunumuz yok