91mer Gunyuzu bende öyle kullanıcam dr sordum 12 saatti bi mi diue sabah akşam dedi Sizde saat dilimi var mı
sgok rumeysadumannn gebeliğim boyunca kullandım oluk oluk kanamam olurdu pek de işe yaradıgı söylenemez kesmiyor kanamayı doktor da diyordu yine de veriyoruz önlem amaçlı diye %100 kesiyor kanamayı diye bi sey yok demisti yalnızca hormon sonucta
HButun Elifnrcn ben kontrolüme bugün gittim 8+0 kalp atışlarını dinledik ☺️ Rabbim inşallah senin de güzel haberler almanı nasip etsin 🤲🏻
91mer rumeysadumannn günde sabah akşam olduğunda mı 12 saate bir diyor Ben yarın alıcam ilacında o yüzden sadece kutu içinden bir tane aldım Okuma şanlım olmadı
sgok rumeysadumannn doğdu 3 aylık bol istirahat yat ayaga kalkmayla geçen 7 ayda prematüre doğdu şükür sağlıklı bi sorunumuz yok
FYumrukaya rumeysadumannn progestan fitil kullanmaya başladım dün itibari ile,3 gece 4 gün hastanede yattım dün çıktım hastaneden progestan hap iğne vurdular,doktorum pembemsi gelirse sıkıntı yok bitene kadar fitili kullan dedi kan gelmeye devam etmezse bırak dedi ama kırmızı gelirse tekrar gelin dedi Rabbim korusun gelmesin bizim durumumuzda olan kimseye evdede eşimleyiz mecbur işde yapıyorum yatıyorum da
91mer FYumrukaya Allah şifa versin Bugun bende cokkk açık kahverengi leke geldi cok açık ama randevum bardı progestan başlandı sabah akşam Allah herkese şifa versin Sola yatın dinlenin bol su için
FYumrukaya HButun bende aynı şeyi yaşadım fitil kullanıyorum dün itibari ile başladım hatta sabah olanı yapamadım şimdi akşam için tekrrdan denicem 😒😒😒 neden fitil verirler ki hapı da var
91mer FYumrukaya fitil daha cok tesir ediyor Hap olarak tuketildiinde çoğu insandaaa baş dınmesi uyku kusma yapıyor o yüzden fitil kullanımı daha konforlu oluyır Sola yatın ve 1 saat kalkmayın
HButun FYumrukaya hapla fitil aynı ilaç zaten ama vajinal ilacın emilimi daha hızlı ve daha etkili diye vajinal öneriyorlar. Ayrıca ağızdan alındı mı uyku halsizlik ve baş dönmesi yapıyor ilaç inanın vajinal daha iyi
FYumrukaya Serapp777 banada sabah akşam verdiler hatta sabh yapamadım birazdan yatınca denicem fitil çok sıkıntı 😒😒😒
Serapp777 FYumrukaya fitili biraz nemlendirmeyi deneyin bnmde hıc sevmedgm bi olay bı kac kere hap olarak içmeyı denedm ama cok yan etkı yaptı fitile devam