Bulut2093 Nurcan00 ben 34+6 dayım. 2750 gram çıktı bebek. Her sabah kefir çıkıyorum mutlaka. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Kaşar ara ara yiyorum. Bizimkinin fazla geldi kilosu hatta.
Remziye2121 Nurcan00 karın büyüklüğüyle küçüklüğüle kilo alakası yok cnm niye kaç kilo ki bebiş.bende 34+0 haftalıkım yarın konturlum var bakalım kaç kilo ne diyecek .muz ,peynir,ceviz ,badem , yoğurt bunlar kilo aldırıyor bende yaradı .
Nurcan00 Dr4 boyum kısa zaten 🙈 sağlık durumu iyi dedi suyu yeterli ama küçük dedi. Kilosunu söylemedi. E haliyle biraz üzüldüm
ikiprensesannesi06 Nurcan00 Muz Peynir Kaşar Süt Kuryemis (özelikle badem ve ceviz) Bulgur Bunları yiyorum diğer gebeliklerin de tükettim bebeklerim 3.800 3.600 doğdu sağlıklı bısekilde sen de tüket kuzum bunları faydasını görürsün emin ol sağlıkla al inşallah kucağına bebisini 🥰♥️
Yigitbaby Nurcan00 biraz genetik olabilir benimde karnım küçük iç karnın geniştir diyolar ama anneminde böyleymiş hep küçükmüş.Bebeğe gelecek olursak ıspanak ye portakal ye hem kan olsun hemde makarna tavuk ye ceviz ye muz ceviz ve sütü karıştırıp akşamları içebilirsin bi arkadşaım akşamları içilmemesi gerektiğini bilmiyomuş bebeğe çok kilo aldırmış kendinede tabiki doktor diyetisyene yönlendirdi bebeğin kilo alımının yavaşlaması için.Doktor çok zayıf dedi dediğin için bu karışımı akşam kullanabilirsin belki genede araştır sor istersen
Aysegulccc Nurcan00 patates haşla ye kabak çekirdeği. Son zamanlar da bunları yedim sürekli mideme de iyi gelmişti kabak çekirdeği kilosu çok düşüktü benim bebeğiminde 8 aylıktı 1600 falan dı. Şükür ki 3 küsür doğurdum 😁 kaşar + tavuk et + balık + süt bunlar ceviz
Nurcan00 Dnz35 ultrasonda vermedi burda hiçbir doktor vermiyor arıza varmış faln. Daha 2 tane ultrasonum var onlarda da hiç belli olmuyor
Nisa04 Nurcan00 hiç bozmayın moralinizi bende doktora gittiğimde bebeğiniz gelişmemiş siz ne yiyorsunuz gibisinden moralimi bozan cumleler kurmuştu.coktum adeta geldim sabah ve akşam süt sabahları mutlaka yumurta ceviz muz yedim.iki hafta sonra gittiğimde doktor sen ne yaptın da böyle oldu diye sasirmisti.oglum 3.180 gramda doğdu🤗ayrıca sekiz aylık hamile olmama rağmen karnım normal göbek gibiydi.kesin bebekte sıkıntı var ondan karnım öyle diyordum meğer iç karınla alakaliymis.
Meliko ilkimbebee canım şimdiden başla son 3 aylık yani 3.trimester önemli ama aldığın sağlıklı besinlerin şimdiden faydası olsun bebeğine kavrulmamış kaju badem al ceviz içi al kavrulmamış kabak çekirdeği al her gün mutlaka süt iç peynir ye yumurta ye yoğurt tüket Ben çok sağlıklı besleniyorum diyemem ama sana söylediklerime o haftalarda başladım şimdi 30 haftalık olduk bunların yanına bir adet medine hurması ve gün kurusu ekledim😂 Ama ister istemez her akşam bi çikolata gömüyorum dayanamıyorum 😂😂
Gullll87 ilkimbebee tam 28 den sonra kilo almaya başlıyor o zaman başla sende ye düzenli olarak balık hergün mutlaka yumurta 🥰
Aysegul123Defne Nurcan00 genetik olabilir cnaim kafana takma bebeğin saglikliysa belki minyon yada zayıf bir bebektir senin gibi meyve baya kilo aldırıyor özellikle muz ceviz kuru üzüm balık bide vitaminlerini al düzenli şekilde