AyFa1608 Çok dikkat etmen gerek. Bende 34+0 oldum bugün itibariyle. Kesinlikle iş yapma canım, yemeğini ye ve sonra uzan dinlen. Bulaşık çamaşır ütü vs bunları yapma. Fazla ayakta kalacagin yemekler yapma. Basit yemekler yapmaya calış. Benim annem kayınvalidem onu bile yaptirmadilar bana. Evin içinde de dolanma. Bol su iç. Su ictigin için zaten tuvalete kalkacaksin sürekli o yeter sana. Cinsel ilişki kesinlikle yok. Sıcak suda kesinlikle duş alma. Ilık su. Sıcak su torbası falan onlar da yok. Merdiven çıkman gereken yerlere gitme. Bizim apartman ben sadece haftada 1 kez dışarı çıkabiliyordum 😥 çok zor bir durum ve güzel sağlıklı beslen. Öğünleri atlama kesinlikle bebeğin kilo alması için süt ürünleri, balık, çiğ kuruyemiş, kefir, tam buğday ekmeği, tahin-pekmez vs bunlardan sürekli tüket. Ben en son pazartesi gitmiştim kontrole 2322 gram olmuş kilosu. Hoca da artık oh çekebiliriz dedi. Artık kendini çok sıkmana gerek yok dedi. Progestan fitil kullanıyordum hem sabah hem akşam onu da sadece akşam kullan dedi, 1′e düşürdü. Bir de adalat kullanıyorum günde bir kez ve klasik vitamin ilaçları. 34′ü bulmak çok önemliydi dedi doktorum. O yüzden sakın stres sıkıntı yapma. Hayırlısı ne ise olacak. Ben her zaman öyle derdim. Allah bana nasip etmişse bende elimden geleni yapıyorum. O da bana yavrumu bağışlar derdim. Ama sen elinden geleni yap gerisini Allah’a bırak. Kısacası sürecim böyle geçti. Şimdi rahatladım. Böyle kısalığı olan anneler için de yazayım dedim.