Aysegizemdilek Edau9 anladım canım çok teşekkür ederim inşallah bi sorun yaşamam ilerleyen zamanlarda da sağol 🤗
Aysegizemdilek [silindi] anladım canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini darısı tüm hamilelerin başına inşallah bendr sorun yaşamam korktum biraz
gunel91 @“Aysegizemdilek”#p25 Aysegizemdilek insallah yasamassin. Progestron fitil kullaniyorsun dimi o iyi geliyor bide uzan ayaqlarin yukari tut oda rahim boyunu uzatirmis
Aysegizemdilek gunel91 yok canım doktor şuan sınırdasın dedi birşey vermedi ama haftaya tekrara randevum var bakalım bu sefer ne diyecek
gunel91 Aysegizemdilek sinirda olan birine mutlaka biseyler vermesi lazim. Bana proluton iynesi haftada bir kere yap dedi acilisim olmasin diye. Progestron fitil dufaston tablet bular dusuk eleyhine yardimci oluyor
Stoppedstar Ultrasonda yanıltıcı olabiliyor uzun gözükebiliyor. . Vajinal muayenede kesin oluyor. Bana 15 mm ile Serklaj’a karar verildi yaptırdığımda 21 di sanırım ya da 25 Emin değilim. Şimdi 38 oldum artık.
Aysegizemdilek Stoppedstar anladım canım geçmiş olsun bilmiyordum detaylıda doktor da sordu alttan muayene etti mi doktorun öyle daha belli olur dedi beni de o korkutuyor alttan muayene bakalım haftaya randevu var doktorum ne diyecek tekrar
Elizo Aysegizemdilek siz yınede yatın anlık çünkü , yere çömelmeyin uzun yürümeyın ilk bebegımde serklaj a geç kalındı yapıldı ama erken doğdu ve sonra kaybettim lütfen dikkat edin
Aysegizemdilek Elizo çook çok üzüldüm sizin adınıza inşallah öyle bir şey yaşamam tamam dediklerinize dikkat edicem sağolun cevap verdiğiniz için ❤️
Sare_34- Aysegizemdilek bende dün detayli yaptirdim serviks uzunlugunu doktor mu soyledi yoksa size verdikleri raporda mı yaziyor benim doktorum hicbir sey demedi de raporda yazar mı ?
Aysegizemdilek Sare_34- hem orda ölçerken anlatıyorlar ya canım bebeğin her şeyini aynı zamanda bunu ölçerkende söyledi raporumda da yazıyor zaten ölçmesi lazım aslında sizin de ultrasona girdiğinizde detaylı olmayan normal rutin kontrol de doktorum da söylemişti sizde sorun isterseniz
Stoppedstar Aysegizemdilek korkma alttan muayeneden. Zararlı bişi olsa yaparlar mı? Başından beri çok defa yapıldı bana. 38. Haftadayım bak
Stoppedstar Aysegizemdilek korkma alttan muayeneden. Zararlı bişi olsa yaparlar mı? Başından beri çok defa yapıldı bana. 38. Haftadayım bak