cansualisa Zeyzeyp a101 hazır börek ıspanaklı cheskekkk bim😅😅😅😅 tuzlu tatlı kurabiye pastane kolay gelsin😀😀
Armess_loya Zeyzeyp Benimde misafirim var benim menüm şu şekilde.. Patatesli börek Mercimek köftesi Sarma Kurabiye Nutelalı borcam pastası
zehraKr Zeyzeyp Dere otlu poğaça yap birde islak kek veya havuclu cevizli tarçınlı kek hazır yufkadan sigara böreği bitti gitti. Yeni doğum yapmışsın ağır şeylerle uğraşma bebisinle ilgilen❤️
CmreKsidar Zeyzeyp bizim çay saati vazgeçilmez ya patates salatası ya kısır yanına bir tane çikolatalı pasta bir de kurabiye tatlı yada tuzlu bu kadar ☺️
Zeyzeyp cansualisa pek hazırcı deglm 😂 hazır alınca saygısızlık olur gibi hissediyorum hep cnkü haberli geliyorlar hadi habersiz gelinmiş olsa aniden gider hazır alırsın ama haberli olduğu icn ayıp olur 😂 ya kimsede fikir yokmu demin bir bayan Happy kidste bebeklisin şey ypma çay saati diye yazdım bana yazdığı yap bi tavuklu pilav yanınada yoğurt tamamdr yazmış gülsem mi ayıplasam mı düşüncesini bilemedm vallahi 😂😂😂sanırsam kendisi öyle yapmış
cansualisa Zeyzeyp hazır ayıp değil ki ne alaka😀😀😀 ben uğraşamam vallahi o tarz şeylerle alıyorum buzluya atıyorum yapıyorum mis birde hiç anlamıyorlar anlasalar ne olcak kız😀😀 o da abartmış ne tavuklu pilavı bnm çeşidim çok oluyor kuruyemiş vs meyve patatesli tart yap su böreği yap hazır yufkadan da oluyor tatlı tuzlu kurabiye yap un kurabiyesi tuzlu da mahlepli yapabilirsin
cansualisa Zeyzeyp tatlı olarak da cheskek yap ıslak kek üstü bol fındıklı bazen yapma perilerinin tutuyor yapıyorum 😀😀😀 kızım hiç sevmiyor börek poğaça su bu kocamlaaa ben yersek yiyoruz
Zeyzeyp cansualisa ayıp derken bn misafirlerime hep önem özen hep değer veren biriyimdr güzel bir şekilde ağırlamak isterim hep herkesin düşüncesi farklı olabiliyor cnm aniden habersiz gelenleri tbiki bnde hazır almk zorunda kalıyorum hemn veya pratik bişyler yapıyorm fikirler güzel teşekkür ederm
ZelihaaK Zeyzeyp Doyurucu olması için patates salatası kısır mercimek köftesi hangisi kolayına gelirse yanına bir börek sarabilirsin kurabiye çok uğraştırıcı olduğu için çok uğraşasım gelmiyor benim ama şey var mesela tariflere bak youtubedan mayasız poğaça kabartma tozuyla yapılıyor dereotlu peynirli falan çok güzel oluyor boyutunu küçük yaparsan aynı kurabiye niyetine bir çeşit de tatlı yaparsan yeterli bence tatlıda seçenek çok o konuda hangisi kafana yatarsa artık ister bisküvili pudingli anne pastası yap ister ağlayan kek yap çok yorma kendini 🙏
Babytwo2 Zeyzeyp starbucks kurabiye çok kolay hamuru buzluğa koyup misafir gelmeden hemen önxe kes pişir , onun dışında kış keki yapabilirsin soğanlı patatesli yeşillikli , bir tuzlu bşr tatlı oldu yeter bebek görmeye gelen de eli boş gelmeyiversin 🤣
Babytwo2 Doğumdan sonra hazır olsun diye buzluğa sarma börek ve içli köfte atmayı düşünüyorum ama tek eksiğim buzluk şuan 😂😂buzluğum yok .
cansualisa Babytwo2 sen yap ben sana buzlugumunnn bir kısmını temin ederim ama bende yemek şartıyla hahaha
cansualisa Zeyzeyp kuzum insanlar yemeğe gelmiyor sana değer ve bebek için geliyorlar ve daha yeni doğum yapmışsın mis gibi yaparsın yanına da bir tane el yapımı yap güleryüzünü göster o onlara 5 katı yeter senin açından dedim tabiki :)
mysweetbabyy cansualisa yeni doğum yapmış halimle çay bile koymam birak hazır almayı ameliyatlı uykusuz halimle 😀😀