deletedmom947 Vitaminleri zaten kullandırma sebepleri, depolarımız dolu olsa da ilerleyen haftalarda (30dan sonra özellikle) bebek için vücudun çok fazla bir eforla çalışması.
Benim kan değerim 1 ay önce 13-14 arasında olduğu halde, 15. haftadan beri demir hapım var. Düzenli kullandığım halde bak son haftaya gelmişim ve kan değerim şuan 12.6 çıkıyor.
Benim hiç yasağım yoktu ilk 3 ay ilişki yasağım bile yoktu ama hep bekledik eşimle.Hatta 18. Haftamda doktor riskin yok demişti. Biz tedirgin olmasak (ilk gebelik diye) ilişki veya seyahat tatil filan kalkışsak belki de farklı şeyler olcaktk bilemiyorum.Çünkü bana da 21. Haftada ayrıntılı da öylesine bakarken gördüler yani.
Rahim ağzı kısalığını duymamak çok normal.Aslında biraz da biz kadınlarda suç.En önemli organımız rahim, ve gebelikte ne tür şeyler olabiliyor önceden araştırmıyoruz.
Dişi çürüyünce dişçiye giden bir milletiz.
Dış gebeliği,kimyasal gebeliği 29 yaşındayım evlenince öğrendim.Yaşamadım ama araştırmak anca akla geliyor.
Ben şuan dikişim yok sabah alındı. Rahim ağzım 23mm ölçüldü. 1 parmak açıklık var zaten bu açıklık 21. Haftada da vardı.
Gebelik tabi ki büyük bir risk yok ise,yatağa bağımlı veremli gibi geçirilecek bir şey değil ancak temkinli olmakta bence fayda var.
Sende sağlıkla kucağına alacaksın,içini ferah tut tıp çok gelişti.