91mer Betul124 önemli olan son adet tarihinizin günü Ondan itibaren sayıyorsunuz Ama geç döllenme olabilme ihtimalini unutmayın Yani misal son adet tarihine göre 10 haftalık ama ıltasyon 8 haftalık gorunmesin
hilalella rachelgreenn 4+1 için az benimde 2. Gebeliğim adet tarihine göre 5 hafta 3 gündü fakat geç döllenme olduğu için 2 hafta 1 günlük olduğundan değer az çıkmış
dilaradoyan rachelgreenn beta değeri haftanızı göstermez. Bunun için son adet tarihinden hesaplamanız gerekir
melikeyldz_05 rachelgreenn Ben de Adetten önce öğrendim iki gün arayla kan verdim 3 kez doktorum 10 gün sonra gel ddi bekliyorum 🤲
323832 rachelgreenn betanin haftayla alakasi yok canim sen 2 gune 1 kan ver düzenli artisina bak yeterli herkesi betaya gore degerlendirirsek ooo ona bakarsak benim adetten 1 gun once 987 idi iliskimide biliyorum baska olmamisti iliskiden 19 20 gun sonra ki degerim bu ama bebek haftasiyla uyumlu gidiyo hatta 1 hafta onde bile kesen gozukunce belli olur hayirli olsun
rachelgreenn 323832 canım bu ikinci gebeliğim ilki düştü kalbi durdu daha doğrusu şimdi her şeyi irdeliyorum ama dedikleriniz içimi rahatlattı teşekkür ederim
323832 rachelgreenn canim benimde bu gebelikten once bi kaybim oldu hemde subat ayında temmuzda yeniden hamile kaldim tedirgin olmakta haklisin ama inan ilk betanin cok onemi olmuyo sadece onemli olan duzenli artmasi ve senin ki de normal duzeyde zaten rabbim hayirlisi ile nasip etsin