Linaaa35 31 hafta 2 buçuk kilo aldım. Perişan haldeyim. Hastalıktan başımı kaldıramadım şuana kadar. İlk 16 hafta zaten mide bulantısından hiçbi şey yiyip içemedim. Su bile içemedim. Vitaminlerimi bile alamadım. O kadar güçsüz düştüm ki…. 5 kilo verdim. 64 ile hamile kalmıştım. 59 oldum. Her gün hastanede serum alıp iğne vuruluyordum….. Derken 16.haftamda covid oldum. 4 hafta kendime gelemedim. Zaten bünyem çok güçsüzdü iyice mahvoldum. Yine bi şey yiyip içemedim. İçim almadı. Covid atlattık. 1-2 hafta rahattım. 3 kilo aldım hemen. Sonra tekrar hastalandık. Kızım yeni kreşe başladı çünkü ondan bulaştı…. Bu sefer covid değil ama covidden beter. Antibiyotik kullandım 1 hafta. Öksürmekten ciğerlerim parçalanıyordu artık. Tam 2 ay yani 8 hafta da bunu çektim. Düzelmeyince ikinci antibiyotiğe başladık. O da bana dokundu. Kusma ishal ne varsa…. Kızım da iyileşemedi bende…. Ne uyku var, ne beslenme. Hastanede yattık. Kızım güzel bir tedavi oldu. Şükürler olsun şuan iyiyiz. Ben 31 haftama geldim. Toplamda 2buçuk kilo aldım görünüyor. Yani 66.5 kiloyum. Bebek 2 kilo görünüyor. Bebeğin gelişimi çok şükür iyi. Fakat ben kilo alamıyorum. Çünkü yiyemiyorum. İlk hamileliğimde de 8 kilo almıştım ama sağlıklıydım. Bunda sağlıksızım….
Lütfen kilonuzu dert etmeyin. Hele bir de emzirirseniz o kdr güzel gidiyor ki kilolar. Önemli olan sağlığınız….
Ben kilo takıntısı olan biriydim. Şimdi keşke 30 kilo alsaydım da şunları yaşamasaydım diyorum.