Linaaa35 Ayda 8 kilo aldım kızlar normal mi acaba ya 4. Ayda başladım kilo almaya ilk başta zayıflamıştım 2 aydır çok hızlı kilo aldım sizin kilonuz kaç
1Gunes Linaaa35 bende 26+4 üm ve bugün baktım 7 kilo almışım ama akşam yemek sorması tartıldm. Ebe seni 9 kilo ile doğuma uğurlarız demişti ama sanırım daha fazla kilo alcam😢
birprensbirprensesannesi- 7ayda 9kilo aldım. Bende başta 3ayda 2kilo zayıflamıştım. Hızlı kilo alımında şekerden şüpheleniyorlar kan şekerinize baktırdınız mı? Ayda bir kilo alıyordum hemşirem çok kilo almışsın diye laf ediyordu şimdi 1günde 2kilo aldığım bile oluyor. Yediklerimize dikkat etmekte fayda var
goncacan Selinoloji kimse cok falan yemiyor. Herkesin metabolizmasi farkli ben 11. Haftada 2 kilo aldim ilk gebeligimde de basta cok hizli almistm sonlara dogru durdu
TTtutku Linaaa35 birazcık fazla ben 5 ayda 5 kilo aldım diye doktorum çok kızdı son üç ayda çok hızlı alındığı için o aylarda istemiyolar kilo almayı fazla gebelik şekeri nedeniyle
Ybusra 18 haftalık şuan iki kilo verdim tersine almadım hiç sanırım sonrası alırım ikinci hamileligim
Ela344 Linaaa35 26+6 haftalığım bende 9 kilo almışım 🥺😀 ne yaparız nasıl olur inan hiç bir fikrim yok ama hamilelik işte iştahın daha çok oluyor 😀 🥰
Emanetimi_bekliyorum Ela344 bence yapı meselesi benim vücudumda almaya meyilli ben de çok aldım napıyım yemesem da alıyorum bıktım artık
Babytwo2 Ela344 aynıymışız haftalar da aynı . Bnm 3 haftadır çok şükğr tartıda artı yok ama nasıl olduysa 5. Ayda 9 kilo fazlam vardı . Son üç haftadır sabit insallah böyle gider bebek alır Bn almam 🤣
Asyabuse 25+4teyiz ikizlerle 6 aylığız 3 kilo aldım 🥲 bundan sonrası daha hızlı gidicek gibi ama bakalım 😇
ipekmom_ 19 hafta olduk 3,5 kg falan aldım ama ilk 3ay kilo vermiştim ondan kaynaklı sanırım yoksa daha fazla alırdım eminim 😒 bulantılarım ve kusmam ilaçla bile geçmiyor bi yönden iyi bi yönden kötü oluyor benim için