Teseee Tavsiye edeceğiniz Bağcılar çevresi hastane ve doktor önerilerinizi yardımcı olursanız sevinirim yeniyim Bağcılar da
Teseee alb-akg bunu bı arkadaş daha önermişti nasıl ilgisi felan sen sormadan kafandaki soruları cewapliyor mi kestirip atıyor mu acaba
alb-akg Teseee ben memnunum hastaları genel olarak kendisinden memnunlar sen sormadan da cevaplıyor sen sınırsız soru da sorsan bıkmadan usanmadan sabırla sakince cevaplıyor ben
Aaaysee Teseee özel medicine hospital Fatma Türkan Ayan çok iyi bi doktor tavsiye ederim kesinlikle,hastahene de diğer özeller kadar uçuk fiyatlı değil 2 ay önce sigortalı muayeneye 280 e gittim
Kubrahmet92 Dilara3490 muayne ücreti 650 tl bende yeni başladm daha önce ameliyatımı orda o doktora olmuştum tekrar kendisine geldim 9unda randevum var yine doğum ücreti vs sorar yazarm sizede
Aaaysee Dilara3490 2 ay önce falan normal 6.500 dü ama fiyatlar hep artıyor bilgim yok o yüzden su an için
Busra-hemsire Rumuz123456 eveet, benim sezeryan olucak, 39. Haftada alırız dedi bir problem olmazsa. Yani 13 Ocağa geliyor, siz konuştunuz mu, nasıl geçiyor gebeliğiniz :)