Mrsceyms Adetim 4 gun gecti beya hcg testi verdim 170 cikti. İki gun sonra tekrar test verdim 453 cikti. 700 civari olmasi gerekiyordu sanirim. Sizce normal mi sizin tecrubeniz nasildi
DerininAnnesi35 Mrsceyms Artış gayet güzel 2 katına çıkması gerekiyordu, daha fazla artış var bu sonuca göre. Takibe gerek olduğunu da sanmıyorum. Doktorunuz söyler size gerek olup olmadığını. Benim 4 gün gecikmeden çok minik şekilde keseyi görmüştük
E_rcimkara Mrsceyms neden 700’e yükselsin ki ? 340’a yükselmesi gereken şey 453 çıkmış gayet iyi artmış🤍🫶
Suheyla2 Mrsceyms canım hcg artışına çok takılma 5+5de 410la keseyi gördük 10gün sonra hiç kan vermeden hem kese hem bebek ve kalp atışını gördük ama dr dünletmek istemedü ısı yayıyormuş cihaz dünleme esnasında oda zarar vere bilir dedi ama ekranda görmüştüm kalp atışını
mervee19_ DerininAnnesi35 benim adetimden iki gün gecti beta HCG 68,2 çıktı hamile değilsin dedi bende iki sonra falan tekrar test versem dedim çünkü belirtileri var onda gerek yok hamile değilsin dedi özele gitmiştim
Mrsceyms Doktor bana günde bir iki katına cikiyor dedi. İlk testten iki gün sonra bekledigi degerin 700 oldugunu soyleyince 453 cikinca uzuldum. Yoksa internetten arastirdim normal görünüyor.
91mer mervee19_ devlete gidin siz ama bazı devletler beta yapmıyor o yüzden Üşüttüm söyle böyle diyim ama evdedeee test yaptım çift çizgi diyin
Esved mervee19_ bende 63 le öğrendim geçen hafta hamileliğimi, bana sağlık ocağı doktoru hamile değilsin boşuna kan verme kendini ümitlendirme dedi, dünki beta sonucum 883 dü. Değerim güzek yükseliyor bence sizde tekrar kan verin
DerininAnnesi35 mervee19_ evde test yaptınız mı? Varsa çünkü kesin çift çizgi çıkıyor. Başka bi doktora gidin tekrar tahlil verin. Ben ilk gebeliğimde özelin acilinde sadece hcg testi yaptırmıştım doktoru bile görmedim. Giriş bölümünde söylemiştim test yaptırcam diye. Siz de öyle yaptırabilirsiniz. Aynı hastanede tahlili vermek daha doğru olur. Ama sizin değeriniz için hamile değilsin demek doğru değil. Takip edilmesi gereken bir değer sadece.
mervee19_ 91mer çok fazla stres yaptım bilmiyorum ama arkadaşlarım falan 68 den daha düşüktü ama ben hamileydim falan diyor nasıl sana hamile olduğunu söylemedi falan diyor
Mrsceyms 91mer Bende gec dollenme olduğunu düşünüyorum. Hamile oldugumdan şüphem yok. Saglikli sihhatli dogaunlar insallah
Mrsceyms Hanimlar icim cok rahatladi cok tesekkurler cevaplariniz icin. Saglikli bir gebelik ve dogum geciririz insallah. Bu ikinci gebeligim. Birincisi sezeryandi bu sefer vajinal dogum istiyorum hayirlisi olsun
Mrsceyms Esved saglik ocaginda ki doktor heveslendirmemek adina gebesin demiyor. Beni de uzdu bu durum. Oyuzden daha test vermeyecegim. Direk carsamba gunune randevu aldim. Doktora gidip keseyi gormek istiyorum